Útjára indult az Ilyen a box fotókillítás!

Országos körútra indítottuk fotókiállításunkat! Az Ilyen a box címet viselő sorozat, Koszticsák Szilárd alkotásai megkapó módon viszik hírét Csontvelő-transzplantációs Osztályunkon és a Démétér Házban zajló életnek. Őszintén beszélnek a képek nehézségről, fájdalomról, örömről és boldog pillanatokról.

Számos sajtóorgánumban jelentek meg írások vándorkiállításukról. A szegedma.hu weboldalán megjelent cikkből idézzük Kriván Gergely főorvosurat, a Démétér Alapítvány elnökét:

„Ezek a képek drámai módon mutatják be egy kívülálló ember számára, hogy milyen érintettnek lenni egy ilyen beavatkozásban. Láthatjuk a gyerekek és szülők tekintetét, a szemükben lévő félelmet, kétségbeesést és reményt, s ezáltal megérezhetünk valamit abból, amin keresztülmennek. Én 25 éve dolgozok ezen az osztályon, és a képeket látva derült ki számomra, hogy orvosként teljesen másként látom ezt a világot, amint azok, akik ebben élnek. Most szeretnénk bemutatni ezeket a képeket azokon a településeken is, ahonnan a gyerekek érkeznek hozzánk, így kerültek a képek Szegedre”

(Fotó: Gémes Sándor)

A kiállítás állomásairól az alábbi linkeken olvashattok:

 

Szegeden járt a kiállítás

Mórahalomra költözött az Ilyen a box kiállítás

Hódmezővásárhelyi interjú a kiállításról

Fotóriport a kiállításról

Válogatás a kiállított képekből

 

idn poker slot server thailand
https://mix-parlay.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html https://siji4d.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html https://imba-slot.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html
megasloto