Ákos és testvére a 2016-os Swimathon-on

A Ferencvárosi Közösségi Alapítvány által megszervezett első magyar Swimathon jótékonysági úszáson a Démétér Ház és három másik alapítvány javára 70 -en úsztak és gyűjtöttek támogatásokat – köztük 7 gyerek is.  Több mint 8 millió Ft felajánlás érkezett a négy civil szervezet javára, több mint 1000 felajánlótól. Ebből 2.716.614 Ft gyűlt össze a Démétér Alapítvány javára. A pénzt a Démétér Program éppen aktuális projektjére fordítjuk, a Démétér Ház felújítására. Az építkezés célja a Szent László kórházban csontvelő-transzplantált gyerekek és családtagjaik számára fenntartott, az utókezelés ideje alatt használatos apartmanház bővítése. (Az építkezésről bővebben ebben az interjúban olvashattok.)

Összesen 18 úszó rajtolta medencében a Démétér Ház bővítéséért! Egy nagyon sokszínű csapat jött össze a közös célunk támogatására! Jótékonysági úszóink között van szociális segítő, nővér, orvos, építész, egyetemista, civilek, Sedlák Gabi, Démétér Program koordinátorunk és egy olyan testvérpár, akinek fiú tagja őssejt-transzplantáción esett át osztályunkon 2013-ban. Ezidő alatt Ákos szülei a Démétér Házban laktak.

Kishősünk és tesója, Réka június 18-án, a Magyar Úszás Napján, az első magyar Swiathon-on 400.000 Ft-ot gyűjtöttek a Démétér Alapítvány számára, amit mind a Démétér Ház bővítésére fordítunk.

 

idn poker slot server thailand
https://mix-parlay.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html https://siji4d.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html https://imba-slot.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html
megasloto