Bekopogott hozzánk a Raiffeisen Bank

Látjátok a képen, hogy mekkora pénzösszeget ajándékozott nekünk a Raiffeisen Bank?

A Raiffeisen Bank – Hungary munkatársai személyesen hozták el hozzánk nem csak a rengeteg izgalmas lufit, hanem egy 500.000Ft értékű utalványt is!

Örömünkre egy nagyon kedves családunkkal vehettük át az ajándékot, akik 100 napja költöztek fel hozzánk a Nyírségből. Emlékeztek még a nyár elején felköszöntött 6 éves Dórira, aki testvérének, Pityukának donora, és középső tesójukra, Nórira? Most anyukájukkal és apukájukkal együtt mosolyognak ránk a fényképekről!

Órási hálát érzünk a Raiffeisen Bank – Hungary és kedves kollégái iránt, akik a társadalmi felelősségvállalás jegyében ajándékozták nekünk ezt a nagylelkű összeget! Terveink szerint a pénzadományból kertibútorokat, illetve a kórházi osztály ablakaira árnyékolókat fogunk vásárolni.
Szeretjük a hűsítő árnyékot és a szabadban való időtöltést, és szeretnénk ezt biztosítani családjainknak is!Köszönjük az egész Démétér csapat nevében!

idn poker slot server thailand
https://mix-parlay.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html https://siji4d.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html https://imba-slot.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html
megasloto