A Démétér Ház Szuperhősei

A Démétér Ház kis lakói nap, mint nap hősként harcolnak a daganattal. Olyan megpróbáltatásokon mennek keresztül, ami még a felnőttek számára is embert próbáló. Ezek a gyerekek emberfeletti erővel küzdötték le a legnagyobb ellenségüket, a betegséget. Hőstettük előtt tisztelegve, megajándékoztuk őket egy fotózzással, ahol szuperhősök bőrébe bújhattak.

Videó lejátszása

Miután a csontvelő-transzplantáción átesett gyerekek elhagyhatják a kórházat, továbbra is gyakori orvosi ellenőrzésre van szükségük, ezért szüleikkel a kórház területén lévő Démétér Házba költöznek.
Ez a ház azért jött létre, hogy a gyógyulási folyamat idején (ami akár 6 hónap is lehet) a gyerekek szüleikkel lehessenek és otthonos körülmények között töltsék hétköznapjaikat, tanuljanak, játsszanak.
Családjuk jelenléte fontos lelki támaszt jelent számukra, mely által igazi szuperhősökként küzdhetik le a daganatos betegségeket.

Legyél te is hős! A TE szupererőd Adód 1%-a! Adószámunk: 18256110-1-43

Nem látod át teljesen, mi adó 1%-od felajánlásának menete? Cikkünk három egyszerű lépésben elmagyarázza.

idn poker slot server thailand
https://mix-parlay.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html https://siji4d.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html https://imba-slot.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html
megasloto