Leírhatatlan öröm: Az új épületszárny ünnepélyes megnyitója

A hatalmas társadalmi összefogásnak köszönhetően elkészültek a Démétér Ház új szárnyának fejlesztési munkái, így nagy örömünkre további hat apartmannal és közösségi terekkel (nappali, konyha, mosókonyha, pszichológus szoba, pedagógus szoba, gyógytorna szoba, játszószoba) tudjuk biztosítani a biztonságos, kellemes légkörű ideiglenes otthont a családoknak.

 

Az ünnepélyes megnyitón prof. Dr. Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere, Novák Katalin, a tárca család- és ifjúságügyért felelős államtitkára, mint a Ház bővítésének fővédnöke, Dr. Kriván Gergely PhD, a Démétér Alapítvány elnöke, Dr. Vályi-Nagy István, a Dél-pesti Centrumkórház főigazgatója, Wolf András, a Market Zrt. üzemeltetési igazgatója valamint Dr. Bácskai János, Ferencváros polgármestere közösen avatták fel a Démétér Ház új épületszárnyát.

 

Hálásan köszönjük minden csupaszív embernek, aki bármilyen formában hozzájárult ahhoz, hogy ez a csoda megvalósuljon. Köszönjük, hogy hisztek bennünk!

 

idn poker slot server thailand
https://mix-parlay.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html https://siji4d.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html https://imba-slot.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html
megasloto