Szó szerint csodás napja volt tegnap Sanyinak és tesóinak. Egy pár hónappal ezelőtti meghívásnak tett eleget testvéreivel és anyukájával.

Nem titok, hogy Sanyi bűvész szeretne lenni, amiből ízelítőt már a kórházban is kaphattunk, sőt egy hazalátogatás alkalmával Sanyi az osztálytársait ejtette ámulatba néhány trükkel.

Kaszányi Roland Rolando bűvész látogatta és tanította Sanyit a kórházban. Egyik alkalommal nem egyedül érkezett, Szabó István bűvész, a Figaro Bűvészbolt vezetője is meglátogatta Sanyit, egy ugráló varázspálca kíséretében. Ezen a találkozáson Pisti meg is hívta Sanyit, ha jobban lesz, látogasson el a Figaroba.

Hosszú idő után március 11-én meg is történt a látogatás. A boltban Roland mellett Kelle Botond bűvész várta a gyerekeket, akit Sanyi már egyik bűvész dvd-jéről jól ismert.

Néhány bűvész trükk bemutatása után Botond átkísért minket a Zipernowsky Tudományok és Művészetek Házába, ahol a Figaro45 kiállítást nézhettük meg, ami a Figaro Bűvészbolt elmúlt 45 évét eleveníti fel.

Majd visszatértünk a boltba, ahol további trükköket láthattunk, majd Sanyi is ámulatba ejtette Botondot egy kártyatrükkel.

A bűvészboltból kellék nélkül távozni egy bűvésznek nem egyszerű feladat, ez Sanyinak se sikerült, már csak azért sem, mert ajándék a kapott egy Figaro Bűvészdobozt.  

Búcsúzóul a bolt előtt készült csoportkép, amikor megérkezett a nap plusz meglepetése, egy fehér limuzin, hogy visszafuvarozza Sanyiékat a Démétér Házba. A ráadás különlegesség, hogy nem csak nekünk volt ez első élmény, a limuzinnak is Sanyiék voltak az első utasai:)

Hálás köszönet a nap közreműködőinek:

Köszönet a  LIMO1 Budapestnek, akik egy új Chrysler limuzinnal járultak hozzá a csodásnap még szebbé tételéhez. limuzin.com 

Köszönet Kaszányi Rolandnak, aki már sokadszorra szerzett örömet nemcsak Sanyinak, hanem a kórházban gyógyuló többi gyereknek is.

Köszönet Kelle Botondnak, a nap házigazdájának, a remek trükkökért és tárlatvezetésért.

Köszönet Szabó Istvánnak és a Figaro Bűvészboltnak a meghívásért és fantasztikus Figaro Bűvészdoboz ajándékért. https://www.facebook.com/buveszbolt

Köszönet Csontosné Marikának a különleges fogadtatásért, aki a Zipernowsky Tudományok és Művészetek Házában meglepetés ajándékkal várta Sanyit.  

 

 

Még több kép a facebook oldalon.