2014.07.21-én megkezdődik a 11-es épületben lévő osztályunk felújítása és karbantartása, melynek keretében többek között mindenhol történik egy tisztasági festés, karbantartják a steril boxokat és a légtechnikai rendszert, megújulnak a fenti fürdőszobák, korszerűsítik az elektronikai rendszert.

                                      

Az osztály élete azonban ilyenkor sem állhat meg, a gyerekekkel a felnőtt transzplantációs osztálytól kölcsön kapott szobákba költözünk át, a transzplantációk addig ott folytatódnak! A felújítás alatt rendkívül nagy segítség osztályunknak a Démétér-ház, hiszen azok a kis betegeink, akiknek állapota azt már lehetővé teszi, a felújítás alatt családjukkal a Démétér-házban lakhatnak. Napközben a gyerekek lent játszhatnak, lent is alhatnak, az édesanyák főzhetnek, és csak a szükséges orvosi vizit idejére kell feljönniük az osztályra! A Démétér-ház segítségével így ilyenkor osztályunk kapacitása is bővülhet!

           

Köszönjük szépen minden támogatónknak, hogy a Démétér-ház működését lehetővé teszik, a felnőtt osztályon dolgozó kollégáknak pedig, hogy a gyerekek gyógyításában a felújítás alatt segítséget nyújtanak!

A megújult osztály képeivel a felújítás után újra jelentkezünk!