December 5-én tartottuk osztályunk Mikulás ünnepségét! Idén a Démétér Ház adott otthont az ünnepségnek, így családiasabb, bensőséges környezetben tölthettünk együtt az időt.

                       

Délelőtt sok szendvics, sütemény, gyümölcs fogadott minket, amit a családoknak, a kórház dietetikus csapatának és kedves támogatóinknak köszönhettünk. A finomságok mellett a koktélpultnál friss gyümölcsléből készült koktélok közül lehetett választani, és a koktélhoz igazi díszítés is járt ám! Egész délelőtt folyt a zöldségfutamra való készülődés. A futamra a gyerekek friss zöldségekből faragtak járműveket, amiket utána kiállítottunk. Nagyon sok ötletes, vicces és kreatív alkotás született!

              

Volt közös éneklés gitárkísérettel, a bohócdoktoraink pedig egy külön Mikulásra készített produkcióval nevettettek meg minket. A kicsiket nagyon elvarázsolta, amikor a Démétér Házban még egy nagy szélvész is kerekedett! Fél egykor aztán megérkezett a várva várt Mikulás bácsi, akit Dávid boldogan már az ajtótól vezetett be a házba. A Mikulás nagyon készülhetett hozzánk, mindenkit egy rövid jellemzéssel szólított magához, amiről minden gyerkőc magára ismerhetett! A csomag mellé támogatásból még Tropicarium belépőjegyet is ajándékozhattunk!

                       

Sok szép közös élménnyel zárult a program, a gyerekek élvezhették a játékokat és örülhettek a Mikulástól kapott ajándékoknak, dolgozóként pedig ők jelentették a legnagyobb örömet, illetve az, hogy a kórházban tartott ünnepségre is ilyen sok családunk érkezik vissza barátsággal, lelkesen hozzánk!