Idén ismét egy napra farsangi kavalkáddá változott az osztályunk és a Démétér Ház közösségi tere, és mind a gyerekek, mind a dolgozók egy napra farsangi jelmezbe bújtak, hogy közösen elűzzük a telet. 

        

A jelmezek között nagy sikere volt a Gru animációs film figurájának, de mind a gyerekeknél, mind a felnőtteknél láthattunk ötletes jelmezeket a klasszikusnak számító figurákból is. Volt kis Katicánk és kis Gombánk, a bánya helyett pedig Hófehérke és két törpéje egy napra az osztály gyerekeinek okozott nagy örömet. Még a csákányukat és lámpásukat is magukkal hozták!

           

A Gru című filmből a Mignionok voltak népszerűek! A doktor bácsi nemcsak ötletes jelmezével, hanem vicces színészi alakításával is sokszor megnevettetett minket! Jelmezbe bújva a gyermekosztályra és a gyermekintenzív osztályra is ellátogattunk, a "sárga krumpli" mindenhol nagy meglepetést okozott.

          

A gyerekek nemcsak jelmezekkel, hanem kedves ajándékokkal is készültek a farsangra! Zita színes zászlókat gyártott, amikkel a muffinokat díszítette fel. Minden zászlót más mintájúra színezett vagy ragasztott, Apukája kedvence mégis a színes nagy "Z" betűs zászló volt! Kata és Anyukája pedig igazi farsangi fánkot sütöttek közösen a Démétér Házban!

A második farsangi ünnepségünk is sok élménnyel gazdagított minket, reméljük ez a program is hagyománnyá válik osztályunk életében!