Karácsony előtt folytatódik Az Ügy a TV2 műsorában a Magyar Telekom támogatásával, keddenként összesen négy újabb alapítványt mutatnak majd be. A Démétér Alapítvány lesz az egyik kiválasztott alapítvány, mely az Önök által küldött szavazatok alapján elnyerheti a fődíjat; a több millió forint értékű támogatást. Számítunk a segítségükre, hiszen nagyon nagy szükség van a Démétér Ház kibővítésére – ez pedig támogatásuk nélkül nem valósulhat meg. Kérjük, amennyiben a látottak alapján úgy ítélik majd meg, hogy méltóak vagyunk az Önök szavazatára, úgy ne habozzanak küldeni néhány sms-t!

Démétér Díj - érkeznek az ajánlások

A nyári hónapok alatt szép számmal érkeztek hozzánk a jelölések a Démétér Díjra. Meghatottan és örömmel olvassuk ajánló soraikat – jó érzés tudni, hogy az ország minden gyerekonkológiai köz-pontjában létezik odafigyelés, emberség és elhivatottság. A jelöléseket az alapítvány 2008. szeptember 30-ig fogadja, a jelöltek közül évente egyszer választja ki a díjazottakat a Démétér Díj kuratóriuma. A független zsűri ismert és elismert személyiségekből áll: Szávai Viktória színésznő, Beke Zsuzsa PR-vezető, kommunikációs szakember, Vincze Imre vállalati tanácsadó, tréner, Pikó András újságíró, valamint dr. Ungár László onkológus, szülész-nőgyógyász.

Reméljük, hogy az elkövetkező egy hónapban még több jelölés érkezik hozzánk. A díjjal kapcsolatos információkat a www.demeterhaz.hu weboldalon olvashatják, de szeptember végén már elinul a www.demeterdij.hu oldal is.

Szávai Viktória színésznő gondolataival szeretnénk búcsúzni a következő hírleve-lünkig:

„ Az egészségügyben dolgozók nem közszereplők, nem állnak rivaldafényben, még csak meg sem tapsolják őket a nap végén. A legelhivatottabbakról, akiket az éltet, hogy mások életét könnyebbé tegyék, azonban nem lehet nem tudomást venni. Ezek a földre szállt angyalok nem várnak elismerést, de azt kötelességünk észrevenni, hogy közöttünk járnak.”