Tóth Artin: Érintettek

Hogy a külvilág számára is megfoghatóbbá tegyük a kezelésre szoruló gyerekek és családtagjaik gyógyulásért vívott küzdelmeit, megjelentettünk egy interjúkötetet, amely a sikertörténeteket gyűjtötte csokorba.

Tóth Artin Érintettek sorozatának ez az utolsó része- és ez lett a könyv címe is. Megvásárlásával a tanulságos emberi történetek megismerésén túl, bárki hozzájárulhat a ház fenntartási költségeihez.A kötet ára: 1999 Ft + postaköltség. A megvásárolt könyvek bevételét a Démétér Ház fenntartására fordítjuk.


Olvasói vélemények:

"Tóth Artin könyve olyan terepre vezeti az olvasót, ami a hétköznapi ember számára teljesen ismeretlen. Mi történik, ha egyszer csak megkapjuk az ítéletet gyerekünk, testvérünk, szülőnk, esetleg a mi magunk számára: életet is veszélyeztető rákunk van. Olyan sokszor esik szó a médiában arról, hogy ez népbetegség, miért, hogyan kerülhetünk ebbe a képtelen helyzetbe. De mindez valaki más baja. Titkon reménykedünk - mi biztos, hogy nem leszünk negatív statisztikai adat. De mi van, ha mégis? Ez a könyv őszinte gondolatokat tár elénk olyan hétköznapi társainktól, akik sose gondolták volna, hogy egyszer ők is...Történeteik által tanulhatunk: hogyan kell nehéz helyzetekben szembenézni a félelemmel, sorssal, kiszolgáltatottsággal és végül győztesként visszatérni."
T.G. 2007.03.10.

"Ez a könyv abban az orvosi rendelőben akadt a kezembe, ahol azokat az embereket is kezelték, akikről a könyvben írtak. Engem is a könyvben szereplő orvos gyógyít. Nagyon megindító történeteket tartalmaz, hihetetlen gyógyulásokról. Erőt ad."
K.R. - 2007.02.27.