Adj 1% esélyt a Démétér Ház bővítésére 2016-ban! Ajánlja fel személyi jövedelemadóját a Démétér Alapítvány számára!

Adószámunk: 18256110-1-43 

 

Magánszemélykénta SZJA feljánlása mellett az alábbi lehetőségekkel segítheti a Démétér Alapítvány szakmai célkitűzéseit, illetve kapcsolódhat be aktívan a mindennapi munkánkba:


A Démétér Alapítvány hálásan fogadja társadalmi felelősséggel bíró magánszemélyek támogatását egyszeri, vagy rendszeres segítségként, hiszen munkánk nem lehetne hatékony és sikeres, ha a megvalósításhoz nem állna rendelkezésünkre stabil anyagi háttér, amit az őssejt-transzplantáción átesett gyermekek gyógyítására, valamint az ápolás lelki és anyagi terheit viselő családok körülményeinek javítására fordíthatunk.
Támogatását banki átutalással, vagy csekken történő befizetéssel juttathatja el hozzánk nevének és adóazonosító jelének megjelölésével.

A Démétér Alapítvány számlaszáma:
10102086-56951900-01000002

Számlavezető bank:
Budapest Bank

Adományáról a hatályos adójogszabályoknak megfelelően közhasznú alapítványunk adóigazolást állít ki, melynek alapján a vonatkozó adótörvények szerint adókedvezményt vehet igénybe.

Az Alapítvány a pénzbeli támogatásokon kívül örömmel vár minden egyéb, tárgyi adományt (pl. műszerek vásárlásának támogatása), felajánlást, amivel a rászoruló gyerekeken együtt, Önökkel tud segíteni!

2016-ban kiemelt célkitűzésünk a Démétér Ház bővítése, újabb 6 apartman kialakítása! A bővítés megvalósításához társadalmi összefogásra van szükségünk, a honlapunkon folyamatosan beszámolunk a munkafolyamatokról!


Alapítványunk számos olyan programot szervez és lát el a jövőben remélhetőleg kiterjedt segítői hálózat közreműködésével, amely nem lehetne igazán hatékony önkéntes munkatársak aktív közreműködése nélkül!

Örömmel várjuk mindazok jelentkezését, akik időt és energiát szánnának aktuális programjaink sikeres megvalósításban szervezőként, örömmel dolgoznának őssejt-transzplantáción átesett gyermekek gyógyulása és teljes rehabilitációja érdekében, vagy valamely terület szakembereiként szívesen adnák át értékes szakmai tapasztalataikat, illetve látnának el hasznos tanácsokkal.

Ezeket az értékes munka-időbeli felajánlásokat személyes beszélgetések és egyeztetések keretében realizálhatjuk.