démétér ház a gyógyuló családokért!
Támogatásod nélkülözhetetlen!
18 éve adunk otthont a gyógyuló családoknak!
Adód 1%-a most a legnagyobb segítség!
Hiszünk a szülő gyógyító közelségében!

EZ A DÉMÉTÉR HÁZ!

Segítség a szülőknek

20 évvel ezelőtt a szülők még gyakran méltatlan körülmények között, egy kórházi széken vagy az autóban aludtak, hogy gyermekük mellett lehessenek a kezelés hónapjai alatt. Nem volt lehetőségük főzni, pihenni, lezuhanyozni.A Démétér Házban barátságosan berendezett, saját fürdővel ellátott szobákban lakhatnak, közös konyha és nappali és kert áll rendelkezésre.

Videó lejátszása

Egy gyerek se legyen egyedül a kórházban!

Idén nagykorúak leszünk: 18 éve adunk otthont a gyógyuláshoz daganatos és más életveszélyes betegséggel küzdő gyerekeknek.
Azért dolgozunk, hogy a családok ne szakadjanak szét a kórházi kezelés hónapjai alatt. Mindent megadunk nekik, hogy ők egymásra és a gyógyulásra figyelhessenek.

Adód 1%-a kell ahhoz, hogy folytathassuk, és továbbra is gondoskodhassunk évente 55-60 családról!

Az online rendelkezéshez kattints a gomba, csak az adószámunkra lesz szükséged: 18256110-1-43

Gyors segítség a gyógyuláshoz!

Adód 1%-a idén nagyobb segítség, mint valaha! Nézd meg, mi valósulhat meg belőle és rendelkezz még ma a Démétér Alapítvány javára!

Kívánságlistánkon most egészséges, tápláló készételeket küldhetsz a Démétér Házban lakó családoknak, hogy nekik csak a gyógyulásra kelljen koncentrálniuk.

OLVASS RÓLUNK

Hova lett az adó 1%?

Mind azt szeretnénk, ha a támogatásunk jó helyre kerülne, és valódi változást hozna az érintettek életében. Szeretnénk tudni, hogy a felajánlott adományunkkal fontos célokhoz járulunk

TOVÁBB OLVASOM »
idn poker slot server thailand
https://mix-parlay.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html https://siji4d.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html https://imba-slot.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html
megasloto