Családbarát a munkahelyed? 👨‍👩‍👧‍👦

Családbarát munkahelyed van?

Most méginkább az lehet, ha örökbe fogad egyet a Démétér Ház “családmentő” szobái közül!

A Démétér Ház Budapesten, a Szent László kórház területén található. Azért jött létre, hogy a csontvelő-transzplantáció miatt vidékről ide kerülő gyerekeknek biztosítsuk szüleik állandó jelenlétét, hiszen ez elengedhetetlen a gyógyuláshoz.

Így a családok együtt maradhatnak azokban a nehéz hónapokban, amikor a legnagyobb szükségük van egymás támogató közelségére!

A koronavírus járvány miatt nehéz helyzetbe kerültünk, hiszen számos jótékonysági rendezvényünk elmarad, bevételi lehetőségeink csökkennek. Már a napi kiadások fedezése is egyre nehezebb.

Ahhoz, hogy a Démétér Ház továbbra is fennmaradhasson, 14 “örökbefogadóra” van szükségünk, akik vállalják, hogy fél- vagy egy éven keresztül támogatják egy-egy szoba fenntartását.

Magánszemélyek mellett ebben a nehéz helyzetben különösen is számítunk céges adományozóink segítségére!

Legyen a te munkahelyed is örökbefogadónk, így nálatok is új tartalommal bővülhet a "családbarát vállalat" kifejezés! 👨‍👩‍👧‍👦

Részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot a [email protected] email címen!

📢 Légy a “hírvivőnk”, szólj a főnöködnek erről a lehetőségről!

Köszönjük a közreműködésedet! 🤗

idn poker slot server thailand
https://mix-parlay.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html https://siji4d.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html https://imba-slot.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html