Téged kerestünk!

Pénzbeli Adomány

Adományod többet segít, mint gondolnád! Adományozóink nélkül ma nem tartanánk itt.

Idén már több mint 400 magánszemély és 112 cég gondolta fontosnak, hogy befektessen kis betegeink új és egészséges jövőjébe!

Segítségeddel berendezhetjük 2018-ban elkészült új épületszárnyunkat és fenntarthatjuk a Démétér Házat. A csontvelő-transzplantációk száma folyamatosan növekszik, ezért létfontosságú a ház fennmaradása.

Tárgyi Adomány

Megépült a Démétér Ház új épületszárnya, berendezéséhez azonban a te segítségedre is nagy szükségünk van. Válassz valamit a kívánságlistánkból, és segíts megtölteni élettel új szárnyunkat!

TELEFONOS TÁMOGATÁS

Támogasd egy telefonhívással vagy SMS-sel a magyar gyermekonkológusok munkáját, akik a Démétér Ház apró lakóinak gyógyulásáért dolgoznak nap mint nap.

Hívd fel a 13600-as számot, majd üsd be ezt a kétjegyű kódot: 49

VAGY Küldj egy SMS-t a 13600-as számra, ezzel a szöveggel: 49

ADÓ 1%

Adó 1%-od nekünk óriási segítség ahhoz, hogy fennmaradjon és bővüljön a Démétér Ház.

Adószámunk: 18256110-1-43

Bankszámlaszámunk: 10102086-56951900-01005007

Segíts te is, hogy családi körben gyógyulhassanak kis hőseink!

Cégeknek

Legyél állandó és időszakos programjaink kiemelt vagy csoportos támogatója!

Ajánld fel nekünk szakembereid tudását!

Ingyenes hirdetési felületek biztosításával saját kiadványaidban, internetes oldalakon, illetve újságokban rengeteget segíthetsz nekünk.

A cégedre szabott adományozási és önkéntes programokat veled együtt dolgozzuk ki.

Ők már segítettek...

Bekopogott hozzánk a Raiffeisen Bank

Látjátok a képen, hogy mekkora pénzösszeget ajándékozott nekünk a Raiffeisen Bank? A Raiffeisen Bank – Hungary munkatársai személyesen hozták el hozzánk nem csak a rengeteg izgalmas lufit, hanem egy 500.000Ft értékű utalványt is! Örömünkre egy nagyon kedves családunkkal vehettük át az ajándékot, akik 100 napja költöztek fel hozzánk a Nyírségből. Emlékeztek még a nyár elején … Continue reading Bekopogott hozzánk a Raiffeisen Bank

A Vasas SC válogatott meze

Elkelt a Vasas SC szuper-különleges válogatott meze! Jótevőnk, Tibor, Budapesten született és 10 éves kislányára a legbüszkébb. Nemcsak azért vett részt az árverésen, mert hatalmas Vasas SC drukker, de azért is, mert így szeretett volna segíteni a Démétér ház gyermekeinek, családjainak. Szuper Levente és a Vasas SC egy különleges válogatott mezt ajánlott fel a Démétér Ház … Continue reading A Vasas SC válogatott meze

Benned is ott rejlik a nagylelkűség!

Olyan sokat jelent nekünk, amikor egy ismerős vagy egy eleddig ismeretlen személy a gyermekekre gondol és ajándékkal a kezében bekopog hozzánk! Nézzétek mennyi kincset kaptunk tegnap! Ezerszínű gyöngyöket, flittereket és izgalmas társasjátékokat! Azonnal hozzálátunk a gyöngyfűzéshez és a játékok felavatásának! Ki tudja mikor lesz vége! ❤ Köszönjük a kincsek adományozóinak, jótevőinknek – Bundik Attilánének es … Continue reading Benned is ott rejlik a nagylelkűség!