Téged kerestünk!

Pénzbeli Adomány

Adományod többet segít, mint gondolnád! Adományozóink nélkül ma nem tartanánk itt.

Idén már több mint 400 magánszemély és 112 cég gondolta fontosnak, hogy befektessen kis betegeink új és egészséges jövőjébe!

Segítségeddel berendezhetjük 2018-ban elkészült új épületszárnyunkat és fenntarthatjuk a Démétér Házat. A csontvelő-transzplantációk száma folyamatosan növekszik, ezért létfontosságú a ház fennmaradása.

Tárgyi Adomány

Megépült a Démétér Ház új épületszárnya, berendezéséhez azonban a te segítségedre is nagy szükségünk van. Válassz valamit a kívánságlistánkból, és segíts megtölteni élettel új szárnyunkat!

TELEFONOS TÁMOGATÁS

Támogasd egy telefonhívással vagy SMS-sel a magyar gyermekonkológusok munkáját, akik a Démétér Ház apró lakóinak gyógyulásáért dolgoznak nap mint nap.

Hívd fel a 13600-as számot, majd üsd be ezt a kétjegyű kódot: 49

VAGY Küldj egy SMS-t a 13600-as számra, ezzel a szöveggel: 49

ADÓ 1%

Adó 1%-od nekünk óriási segítség ahhoz, hogy fennmaradjon és bővüljön a Démétér Ház.

Adószámunk: 18256110-1-43

Bankszámlaszámunk: 10102086-56951900-01005007

Segíts te is, hogy családi körben gyógyulhassanak kis hőseink!

Cégeknek

Legyél állandó és időszakos programjaink kiemelt vagy csoportos támogatója!

Ajánld fel nekünk szakembereid tudását!

Ingyenes hirdetési felületek biztosításával saját kiadványaidban, internetes oldalakon, illetve újságokban rengeteget segíthetsz nekünk.

A cégedre szabott adományozási és önkéntes programokat veled együtt dolgozzuk ki.

Ők már segítettek...

A Dumaszínház idén is támogatja alapítványunk munkáját

Az adományt jelképező tábla mérete évről évre kisebb, de a rajta szereplő összeg folyamatosan növekszik.   Hálásan köszönjük nekik az idei 2.1 M Forintos támogatást!  

Lovagi Milán a Démétér Ház szombathelyi jószolgálati nagykövete

Lovagi Milán fantasztikus kezdeményezésével 1 hónap alatt közel 6 millió forintot gyűjtött a Démétér Háznak.   A budapesti fotózáson felkértük csupaszív fotósunkat, hogy legyen a Démétér Ház szombathelyi jószolgálati nagykövete. Nagy örömünkre elfogadta a felkérést! Hálásan köszönjük Milán és Teodóra áldozatos munkáját!   A kampány természetesen nem áll meg, dübörög tovább. Az 1000 szív a Démétér házért oldalon keresztül … Continue reading Lovagi Milán a Démétér Ház szombathelyi jószolgálati nagykövete

Bekopogott hozzánk a Raiffeisen Bank

Látjátok a képen, hogy mekkora pénzösszeget ajándékozott nekünk a Raiffeisen Bank? A Raiffeisen Bank – Hungary munkatársai személyesen hozták el hozzánk nem csak a rengeteg izgalmas lufit, hanem egy 500.000Ft értékű utalványt is! Örömünkre egy nagyon kedves családunkkal vehettük át az ajándékot, akik 100 napja költöztek fel hozzánk a Nyírségből. Emlékeztek még a nyár elején … Continue reading Bekopogott hozzánk a Raiffeisen Bank