Fogadj örökbe egy szobát!

75.000 Ft

A Démétér Házban 14 szoba várja a kórházba kerülő gyerekek családját. Kétségbeesve érkeznek ide, súlyos betegséggel harcolva, gyermekük életéért aggódva. Itt a kórház biztonságos közelségében, mégis otthonos környezetben tölthetik életük legnehezebb hónapjait.

“Nem is tudom, mi lett volna, ha ez a HÁZ nem lett volna… Nekünk 11 éve nyújtott hosszú hónapokig igazi OTTHONT, és biztonságot!”

(Rebeka anyukája)

Saját fürdőszobával, kényelmes bútorokkal berendezve várjuk a családokat. Számukra ezek az apartmanok jelentik a biztos pontot, az otthont, az együttlét és a pihenés lehetőségét.

“Hétvégén felutazhatott hozzám a férjem és az akkor 4 és fél éves kislányom, akik ott tölthettek két éjszakát velem. Ez jelentette számomra a következő hétre a feltöltődést.”

(Ákos anyukája)

Amikor pedig már a gyermek is átköltözhet ide a steril kórházi boxból, mesefigurás ágynemű és saját “Gyógyító Álom” kispárna fogadja itt a kis beteget! Az ajtókat kedves állatfigurákkal jelöljük, hogy még barátságosabbak legyenek.

A szobák fenntartási költséghez most Te is hozzájárulhatsz: egy vagy akár több hónapra “örökbefogadója” lehetsz a Démétér Ház egyik barátságos kis zugának!

idn poker slot server thailand
https://mix-parlay.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html https://siji4d.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html https://imba-slot.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html