Vissza:

Nagy futás a kis hősökért! – Adományjegy

Vizi-Simon Csilla vagyok, gyógyszerész, jóga és pilates oktató, 3 gyermek édesanyja, egy orvos felesége, 3 kutya gazdija, sportfüggő. Elég lusta gyerek voltam, nem szerettem semmilyen sportot. Aztán az egyetem alatt magával ragadott a futás, olyannyira, hogy május 19-én életem eddigi legnagyobb, leghosszabb versenyére készülök az UTH Szentendre Trail-re, ami 54 km lesz 1800 m szintemelkedéssel!

De mit ér a futásom, ha csak egyedül osztozom annak örömében?! Minden nagyobb futásomat valaki/valakik számára felajánlottam, így most is szeretnék segíteni kilométereimmel.

Idén a Déméter Alapítvány részére gyűjtök, hogy a még hiányzó bútorokat, eszközöket beszerezhessék az újonnan épült házukba.

Kérlek segíts, hogy mások is örüljenek!

Ennek az adományjegynek a megvásárlásával egy általad választott összeggel járulhatsz hozzá az alapítvány céljaihoz, az új terápiás központ berendezéséhez! A gyűjtés 2024. május 26-ig tart.

idn poker slot server thailand
https://mix-parlay.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html https://siji4d.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html https://imba-slot.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html