Rendhagyó tanévzáró

Látnod kell ezeket a fotókat az idén negyedik alkalommal megrendezett rendhagyó tanévzárónkról!

Szokásunkká vált, hogy megünnepeljük a tanév végét a Démétér Házban is, mivel sok kishősünk a Démétér Tanárnénik segítségével gyógyulása közben is a távolból tartja a lépést osztálytársaival.
Tudjátok, a főorvosúr, Kriván doki (Dr Kriván Gergely a Szent László kórház Gyermekhematológia és Őssejt-transzplantációs Osztály osztályvezető főorvosa) nyitotta meg az eseményt, közvetlenségével ő is kivette részét a jó hangulatból. Fehér-sötétkék csíkos pólóban láthatjátok őt Erika tanárnéni mellett a vadonat új okos táblánk előtt.

No de el ne feledkezzünk a délután többi izgalmas programjáról! Miután az évvégi oklevelek kiosztásra kerültek, Lukács Gergely – az idei Virtuózok döntőse, a kishőseinknél szinte nagyobb méretű hangszerét, a tubát, játékosan mutatta be a kíváncsi gyerekeknek. A bátrabbak meg is próbáltak zenei hangot kicsikarni belőle. Mekkora tüdő kell a tubajátékhoz!

Még mielőtt kimentünk volna a meglepetésekkel teli kertbe, Vasvári Zolika megörvendeztetett bennünket Lackfi János Kukás dalával – éredmes rákeresni a versre.

A szabadban különféle akadályokat, játékokat próbáltak ki a gyerekek, tesóikkal, barátaikkal, barátnőikkel. Egy korábbi Démétér tanítványunk, Kriszti pedig csillámtetoválással ajándékozta meg a bevállalósabbakat!

…azt kérdezed, hogy mi történik azokon a képeken, ahol a nappaliban körben állnak a gyerekek egymás kezét fogva? Puskás Peti, aki évek óta kitartó önkéntesünk, elhozta zenész barátait is, hogy megtáncoltassák nem csak a gyerekeket, hanem kishőseink szüleit is!


A szuper hangulatot már csak a XIX. kerületi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság tűzoltói tudták megkoronázni. Ingyen vállalták, hogy a mentőkosarukban 50 méter magasba emelnek mindenkit, aki fölülről szeretné megnézni a várost, a kórházat vagy épp a Démétér Házat.

2017

idn poker slot server thailand
https://mix-parlay.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html https://siji4d.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html https://imba-slot.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html