akik hisznek bennünk

Jót tenni nagyon sokféle módon lehet!

Az elmúlt 15 év rengeteg segítő szándékú emberrel hozott össze minket, akik mind azt adták, amiben ők a legjobbak: támogattak minket zenével, sporttal, kézműves termékekkel – vagy éppen cégként egy-egy szoba fenntartási költségeinek vállalásával.

Nézd meg, milyen sokan és milyen kreatívan járultak hozzá a Démétér Ház működéséhez, kis betegeink gyógyulásához!

Ha te is csatlakoznál hozzájuk, keress minket, és együtt megtaláljuk a számodra legmegfelelőbb módot a támogatásra!

Szerezz te is Démétér Támogatói Pecsétet, amit felhasználhatsz a honlapodon vagy megoszthatsz a facebook oldaladon.

Örökbefogadó

A “Démétér család” örökbefogadó tagjai olyan cégek, akik vállalják, hogy fél- vagy egy éven keresztül támogatják egy-egy szoba fenntartását. Nézd meg tájékoztatónkat az örökbefogadási programról!

Egyéni támogatóink a kívánságlistán keresztül válhatnak 1-1 hónapra örökbefogadóvá.

Akik már a Démétér család örökbefogadó tagjai lettek:

Csupaszív alkotó

Magyar alkotók, tervezők, kézművesek, akik csodás dolgokat készítenek, és egy-egy hónapig a bevételük egy részével támogatják a Démétér Alapítványt. 

Volt, aki egy-egy tárgyat jótékonysági licitre ajánlott fel, a TündériennArt Alkotóműhely ötlete nyomán pedig megszülettek a Gyógyító Matu Nyuszik, akiket a Démétér Házban gyógyuló gyerekeknek lehet ajándékba megvásárolni.

Eddigi csupaszív alkotóink:

Zenével támogató

A zenének gyógyító ereje van! A Démétér Házba rendszeresen ellátogatnak zenész támogatóink, hogy vidámságot hozzanak a hétköznapokba! Mikulás, farsang, tanévzáró – ilyenkor bizony táncra perdülnek a gyerekek, de még a szülők is!

Amíg élő koncerteken a járvány miatt nem tarthatunk, zenész barátaink kanapé-koncertekkel szereznek örömet a családoknak és támogatóinknak.

2020-ban Lukács Gergő, Pély Barna, Hangácsi Marci, Szeder, Petruska és Sárközi Dina zenélt nekünk facebook LIVE formájában.

A videókat visszanézhetők a facebook oldalunkon!

Családbarát webáruházak

A webáruházban elhelyezett Adomány Gomb megnyomásával a vásárló felkerekítheti a vásárlás összegét, lemondhat az árkedvezményről, vagy a webáruház maga felajánlhatja a vásárlás összegének bizonyos százalékát. 

Az ország leginnovatívabb webáruházai már beépítették a vásárlási folyamatba a támogatási lehetőséget!

Akik már a csatlakoztak a családbarát webáruházat csapatába:

Kiemelt támogatók

A Démétér Házban töltött idő a betegség ellenére is reménnyel teli, hiszen itt a gyerekek tudják, hogy minden nap egy lépéssel közelebb kerülnek a gyógyuláshoz és a felhőtlen gyerekkorhoz! Ennek a reménynek lehetnek részesei azok a cégek, akik a Démétér Ház támogatása mellett döntenek.

“Tündérkertépítők”, akik a kertünk felújításához járultak hozzá egy-egy nagyobb értékű tárgy megvásárlásával.

Azok a cégek, akik a partnerek, ügyfelek év végi ajándékaként minket támogatnak karácsonykor.

Mindazok, aki anyagi támogatásukkal hozzájárulnak ahhoz, hogy a Démétér Ház ne csak fennmaradhasson, hanem folyamatosan fejlődhessen is!

Kiemelt támogatóink, akik reményt adnak nekünk:

idn poker slot server thailand
https://mix-parlay.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html https://siji4d.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html https://imba-slot.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html