akik hisznek bennünk

Jót tenni nagyon sokféle módon lehet!

Az elmúlt 15 év rengeteg segítő szándékú emberrel hozott össze minket, akik mind azt adták, amiben ők a legjobbak: támogattak minket zenével, sporttal, kézműves termékekkel – vagy éppen cégként egy-egy szoba fenntartási költségeinek vállalásával.

Nézd meg, milyen sokan és milyen kreatívan járultak hozzá a Démétér Ház működéséhez, kis betegeink gyógyulásához!

Ha te is csatlakoznál hozzájuk, keress minket, és együtt megtaláljuk a számodra legmegfelelőbb módot a támogatásra!

Szerezz te is Démétér Támogatói Pecsétet, amit felhasználhatsz a honlapodon vagy megoszthatsz a facebook oldaladon.

Örökbefogadó

A “Démétér család” örökbefogadó tagjai olyan cégek, akik vállalják, hogy fél- vagy egy éven keresztül támogatják egy-egy szoba fenntartását.

Egyéni támogatóink a kívánságlistán keresztül válhatnak 1-1 hónapra örökbefogadóvá.

Akik már a Démétér család örökbefogadó tagjai lettek:

Csupaszív alkotó

Magyar alkotók, tervezők, kézművesek, akik csodás dolgokat készítenek, és egy-egy hónapig a bevételük egy részével támogatják a Démétér Alapítványt. 

Volt, aki egy-egy tárgyat jótékonysági licitre ajánlott fel, a TündériennArt Alkotóműhely ötlete nyomán pedig megszülettek a Gyógyító Matu Nyuszik, akiket a Démétér Házban gyógyuló gyerekeknek lehet ajándékba megvásárolni.

Eddigi csupaszív alkotóink:

Zenével támogató

A zenének gyógyító ereje van! A Démétér Házba rendszeresen ellátogatnak zenész támogatóink, hogy vidámságot hozzanak a hétköznapokba! Mikulás, farsang, tanévzáró – ilyenkor bizony táncra perdülnek a gyerekek, de még a szülők is!

Amíg élő koncerteken a járvány miatt nem tarthatunk, zenész barátaink kanapé-koncertekkel szereznek örömet a családoknak és támogatóinknak.

2020-ban Lukács Gergő, Pély Barna, Hangácsi Marci, Szeder, Petruska és Sárközi Dina zenélt nekünk facebook LIVE formájában.

A videókat visszanézhetők a facebook oldalunkon!

Családbarát webáruházak

A webáruházban elhelyezett Adomány Gomb megnyomásával a vásárló felkerekítheti a vásárlás összegét, lemondhat az árkedvezményről, vagy a webáruház maga felajánlhatja a vásárlás összegének bizonyos százalékát. 

Az ország leginnovatívabb webáruházai már beépítették a vásárlási folyamatba a támogatási lehetőséget!

Akik már a csatlakoztak a családbarát webáruházat csapatába:

Akik hisznek bennünk

Ismert emberek, akik hisznek abban, amiben mi: a család gyógyító erejében! Hálásak vagyunk nekik, hiszen hírnevükkel a Démétér Ház jóhírét viszik a nagyvilágba, hogy minél több jószándékú ember és vállalat ránk találjon!

Akik hisznek bennünk:

Kiemelt támogatóink

Nagylelkű vállalatok támogatása nélkül ma nem tarthatnánk itt: 15 év alatt a semmiből létrehoztuk a Démétér Házat, amely ma már egyszerre 14 családnak ad biztonságos otthont a gyógyulás idejére. Konyha, játszószoba, tornaszoba, tanulószoba, kerti játszótér – mindez nekik köszönhetően valósulhatott meg, maradhat fenn és épülhet tovább évről évre!

Kiemelt támogatóink: