téged kerestünk!

Adószámunk: 18256110-1-43, Számlaszámunk: 11600006-00000001-98910671

Pénzbeli Adomány

Adományod többet segít, mint gondolnád! Adományozóink nélkül ma nem tartanánk itt.

Az új berendezések, a kertfelújítás, a szanazugi terápiás központ – mindez nem jöhetett volna létre nagylelkű támogatóink nélkül! 

A csontvelő-transzplantációk száma növekszik, ezért létfontosságú a ház fennmaradása és a folyamatos segítségnyújtás a nehéz helyzetbe került családoknak. Egyszeri vagy rendszeres adományodért végtelenül hálásak vagyunk!

Videó lejátszása

tárgyi adomány

Megnyitott a GyöngyHáz, a Démétér Alapítvány új terápiás központja! A kert azonban még kopár és üres: most ennek a megszépítéséhez és egy biztonságos kis játszótér építéséhez járulhatsz hozzá!

telefonos támogatás

Támogasd egy 500 Ft-os telefonhívással vagy SMS-sel a Démétér Alapítványt, hogy kis lakóink biztonságos és otthonos környezetben gyógyulhassanak!

Hívd fel a 13600-as számot, majd üsd be ezt a kétjegyű kódot: 79
vagy Küldj egy SMS-t a 13600-as számra, ezzel a szöveggel: 79

telefonos-tamogatas-01b

ADÓ 1%

Adó 1%-od nekünk óriási segítség ahhoz, hogy fennmaradjon és bővüljön a Démétér Ház. Segíts te is, hogy családi körben gyógyulhassanak kis hőseink! Adószámunk: 18256110-1-43
Videó lejátszása

cégeknek

Legyél állandó és időszakos programjaink kiemelt vagy csoportos támogatója!

Ajánld fel nekünk szakembereid tudását!

Ingyenes hirdetési felületek biztosításával saját kiadványaidban, internetes oldalakon, illetve újságokban rengeteget segíthetsz nekünk.

A cégedre szabott adományozási és önkéntes programokat veled együtt dolgozzuk ki.

ők már segítettek

idn poker slot server thailand
https://mix-parlay.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html https://siji4d.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html https://imba-slot.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html