Anya mellett, biztonságban

MI ÍGY SEGÍTÜNK

Miután a csontvelő-transzplantáción átesett gyerekek elhagyhatják a kórházat, továbbra is gyakori orvosi ellenőrzésre van szükségük, ezért szüleikkel a kórház területén lévő Démétér Házba költöznek.

Ezt a házat azért hoztuk létre, hogy a gyógyulási folyamat idején a gyerekek szüleikkel lehessenek és otthonos körülmények között töltsék hétköznapjaikat, tanuljanak, játsszanak.

Családjuk jelenléte fontos lelki támaszt jelent számukra.

Videó lejátszása

Otthont teremtünk

Építkezünk, lakberendezünk, díszítünk. Szeretnénk, hogy minden család beférjen hozzánk, és otthon érezze magát a kórház területén található Démétér Házban.

Kiszínezzük a hétköznapokat

A kórházi steril szobában töltött idő után otthonos környezetben, a Démétér Házban játszunk, beszélgetünk és tanulunk a gyerekekkel. Közösen odavarázsoljuk a külvilágot is.

Mozgásban vagyunk

Támogatókat keresünk, akik segítenek abban, hogy még több apartmannal bővíthessük a Démétér Házat, és biztosítsuk alapítványunk zavartalan működését.

Miért Démétér?

Démétér a görög mitológiában Földanyát jelenti, amely a nehéz időkben is táplálja a reményt a jobbra és az új élet születésére. Az őssejt-transzplantáción átesett kisbetegeink szüleinek életmentő ereje van. Állandó jelenlétükkel és biztonságot nyújtó szeretetükkel óriási mértékben járulnak hozzá gyermekük gyógyulásához. Mi hiszünk a szülők gyógyító közelségében, ezért lett a nevünk Démétér Alapítvány.

TÖRTÉNETÜNK

telefonos-tamogatas-01b

Előttünk

A szülők gyakran méltatlan körülmények között aludtak, hogy gyermekeik mellett lehessenek.

2006

Hatalmas társadalmi összefogással megépült a Démétér Ház.

2009

Három apartmannal bővítettük a Démétér Házat. Így még több családnak segíthetünk.

 

2017

Újabb bővülés vált szükségessé, és sikeresen megkezdtük az építkezést.

 

2018

Elkészült új épületszárnyunk, melynek megkezdtük berendezését és kihasználását.

 

Idén egy 7 éve dédelgetett álmunk válhat valóra: létrehozunk egy új terápiás központot a transzplantáción átesett gyerekeknek és családjuknak, hogy még tovább segíthessük őket!

Támogasd Te is a szanazugi ház felújítását, a GyöngyHáz létrehozását!

idn poker slot server thailand
https://mix-parlay.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html https://siji4d.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html https://imba-slot.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html