A ház csupaszív munkatársai

Bemutatjuk a ház csupaszív munkatársait, akik nap, mint nap azért dolgoznak, hogy a házban lakó családok biztonságban és otthon érezzék magukat. A képekért köszönet Lovagi Milánnak!

 

Dr. Kriván Gergely – Alapítványunk elnöke, a Gyermek Csontvelő-Transzplantációs osztály vezető főorvosa, akinek ezer más feladata mellett mindig jut ideje arra, hogy részt vegyen a ház életében.

 

 

Sedlák Gabriella – A Démétér Ház program-koordinátora, az alapítvány szíve, lelke. Elhivatottsága, áldozatos munkája és rendületlen kitartása minden itt gyógyuló gyereknek és szülőnek hitet és erőt ad betegség elleni küzdelemben.

 

 

Miszlai Móni – A ház gondnoka, akire sokkal inkább illik a gondoskodó jelző. Nemcsak a ház zökkenőmentes működését tartja szem előtt, hanem szívvel-lélekkel törekszik arra, hogy lakóink otthon érezzék magukat ebben a nehéz időszakban.

 

 

Pallag Erika – Lelkes tanítónk, biológia szakos tanárunk, aki az oktatás mellett az iskolai rendezvényeket is behozza a házba. Rendhagyó tanévnyitót és tanévzárót szervez, újságot szerkeszt a gyerekek írásaiból és rajzaiból. Egyszóval gondoskodik arról, hogy megtörje a gyógyuló nebulók hétköznapjainak egyhangúságát.

 

 

Domokos Krisztina – Csupaszív pedagógusunk, aki óriási türelemmel segít a gyerekeknek kiigazodni a reál tantárgyak útvesztőjében.

 

 

Regéczy-Nagy Katalin – 2 gyermekes szuperhős anyuka, aki szabadidejében önkéntesként segíti munkánkat. Ha kell sütit süt, máskor támogatókat szerez. Nincs olyan feladat, amit nem a legnagyobb erőbedobással teljesítene.

 

idn poker slot server thailand
https://mix-parlay.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html https://siji4d.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html https://imba-slot.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html