1000 és még több szív a Démétér Házért 2019-ben!

A Démétér Ház munkatársai egész évben azon dolgoznak, hogy a kis betegek az itt töltött hónapokban se szakadjanak ki teljesen a világból, a hétköznapi életből. Hiszünk abban, hogy gyógyulni nem csak fizikailag, hanem lelkileg és szociálisan is kell.

2019-ben is sok vidám program segített ebben a gyerekeknek és családjaiknak. Volt farsangi mulatság, rendhagyó tanévzáró és tanévnyitó, ősszel halloween alkalmából tökfaragás, decemberben pedig Mikulás-ünnepség és karácsonyváró koncert.

Hihetetlenül sikeres lett az 1000 szív a Démétér házért kampány, melyet Lovagi Milán fotós indított az év elején. A tervezett 1000 fotó helyett végül 4200 támogatónk fényképe kerülhetett rá a 4 méter hosszú plakátra, ami a Démétér Ház falát fogja díszíteni!

Nyáron lelkes támogató csapatunk Rajkán megszervezte az I. Jótékonysági futóversenyt és labdarúgó tornát, ami hagyományteremtő esemény lett, hiszen idén is lesz folytatása!

Ősszel pedig a Basic Collection szervezésében egy igazán különleges szék-aukció zajlott az Alapítvány javára.

December 6-án első alkalommal rendeztük meg a Mikulás-sapkában a gyermekekért! napot, amikor sok-sok Télapó-sapkás adományozónk üzent a gyerekeknek az ország minden pontjáról: gondolunk rátok, veletek vagyunk, gyógyuljatok meg!


Mindig nagy öröm számunkra, ha támogatóink meglátogatnak minket, körülnéznek a Házban, és közelebbről is megismerkednek a munkánkkal. Idén is több céges adományozó döntött úgy, hogy személyes látogatás keretében adják át adományukat.

A gyerekek természetesen az önkénteseink érkezésének örülnek a legjobban!

A Szeretetfonal csapatának gyógyító fonalbabái közül mindenki talál kedvencet, Puskás Peti és a The Biebers pedig rendszeresen megtáncoltatja a gyerekeket és a szülőket.

Az egyik kis lakónkat, a szakácsnak készülő Zénót Rácz Jenő sztárséf látogatta meg, de a gyereknap és a Mikulás-ünnepség sem valósulhatott volna meg a csupaszív önkéntesek segítsége nélkül.

 

A sok program mellett a Ház is épült-szépült az elmúlt hónapokban.

2019-ben összesen 54 család lakott hosszabb-rövidebb ideig a Démétér Házban. Annak érdekében, hogy mindenkit megfelelő körülmények között tudjunk fogadni, folyamatosan bővítjük, újítjuk a szobákat és a közös helyiségeket. Tavaly támogatóink segítségével szuper eszközök érkeztek a tornaszobába, hogy minden kis Hősünk megerősödve térhessen haza. Az új szárny konyhája mellett kialakítottunk egy játszószobát, és elkezdődött a régi szárnyban a fürdőszobák felújítása. Ezek fontos lépések, hiszen a megfelelő higiéniás körülmények biztosítása elengedhetetlen a transzplantáción átesett betegeknek.

A régi szárny berendezésének cseréje is elkezdődött, sok nagylelkű adományozónak köszönhetően szépen gyűlnek a kívánságlistánkon szereplő bútorok!

A “virtuális térben” is fejlődtünk, hiszen megújult a Démétér Ház honlapja, Facebook oldalunkon elértük a 7000 követőt, és elindult az Instagram oldalunk is.

Hihetetlenül hálásak vagyunk mindenkinek, aki 2019-ben mellettünk állt és támogatott minket – akár anyagilag, akár önkéntes munkával, vagy egy jó ötlettel, adománygyűjtő program szervezésével. A Démétér Ház lakóinak és munkatársainak is napról-napra hatalmas energiát ad az a sok szeretet, amit támogatóinktól kapunk!

Legyenek 2020-ban is tagjai a Démétér Ház nagy családjának, támogassák a kis hősök és családjuk testi-lelki gyógyulását!

idn poker slot server thailand
https://mix-parlay.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html https://siji4d.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html https://imba-slot.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html
megasloto