Tisztaság fél egészség! – Megújult a kívánságlistánk

“Tisztaság fél egészség” – A Démétér Házban pedig maga az élet! 

A járvány miatt mindannyiunk életének részévé vált a gyakori kézmosás, napi többszöri takarítás, fertőtlenítés. Az itt lakó gyerekek és szüleik számára ez megszokott, mindennapi rutin, a gyógyulás egyik kulcsa.

A steril boxban töltött hetek után a gyerekek és szüleik számára hatalmas előrelépés és öröm, amikor végre a Démétér Házba költözhetnek, és már csak a vizsgálatok miatt kell átjárniuk a kórházi osztályra. Van, aki már a transzplantáció után 31 nappal itt tölthet egy-egy éjszakát!

Ehhez azonban az is kell, hogy biztosítani tudjuk a megfelelő körülményeket. A transzplantáció utáni immunhiányos állapotban ugyanis a legkisebb fertőzés is komoly veszélyt jelent.

A megoldás a tökéletes tisztaság és higiénia, amiben most Te is segíthetsz!

Bár a koronavírus miatti korlátozásokat fokozatosan feloldják az országban, a járvány még nem szűnt meg teljesen. Így a Házban továbbra is fontos, hogy az itt lakó családoknak elegendő tisztító- és fertőtlenítőszer álljon rendelkezésre.

Most Te is segíthetsz, hogy a gyerekek biztonságos környezetben gyógyulhassanak!

Napfényes nappali, fürdőszobai frissesség, tökéletes higiénia – kívánságlistánkon olyan csomagokat állítottunk össze, melyek minden fontos tisztítószert- és eszközt tartalmaznak egy-egy helyiség takarításához, fertőtlenítéséhez.

Támogass minket egy adag tisztítószer árával, hiszen most erre van a legnagyobb szükségünk!

https://demeterhaz.hu/kivansaglista

idn poker slot server thailand
https://mix-parlay.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html https://siji4d.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html https://imba-slot.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html
megasloto