A hónap csupaszív alkotója – Június

Folytatódik A HÓNAP CSUPA❤️ ALKOTÓJA kampányunk!

Minden hónapban egy magyar kézműves, alkotó mellénk áll, és a bevételének egy részével a Démétér Alapítványt támogatja! 🥰

Júniusban egy igazán “tündéri” csupaszív támogatónk van:

Tündériennart Alkotóműhely!

Tünde és Mariann 2017-ben közösen alapították a TündériennArt Alkotóműhelyt. Kézműves termékeik palettája sokszínű, mivel szívesen dolgoznak különféle technikákkal. Alkotásaik egy része az újrahasznosítás jegyében készül.

Fő termékeik a saját tervezésű, egyedi babák. Annyira egyediek, hogy nincs két egyforma és nem is tudnak egyikből sem még egy ugyanolyat készíteni, mivel újrahasznosított anyagokat használnak. Puha, ölelni való babáik nemcsak játékok, de személyre szóló, egyedi ajándékok is lehetnek!

Emellett számos más, saját tervezésű és készítésű alkotást kínálnak: tűnemezelt figurák, varrott gyermekjátékok, festett gyerekszoba dekorációk is kaphatóak a webáruházukban.

Nézzetek szét náluk, válasszatok egyet a tündérien aranyos babák, nyuszik, játékok közül! 

https://www.tunderiennart.hu

Ebben a hónapban minden megrendelés 10%-ával a Démétér Házat támogatják! 🥰

❤️❤️❤️

Keressük további csupaszív alkotóinkat!

Kézműves termékeket készítesz és árulsz? Szeretnél alkotásaiddal egy jó cél támogatni? 

Legyél te is csupaszív alkotó!

Válassz egy hónapot, amikor a bevételed 10%-át a Démétér Alapítvány javára, a daganatos gyerekek gyógyulásáért ajánlod fel! Mi pedig facebook oldalunkon hirdetjük a termékeidet, hogy minél többen vásároljanak tőled, a hónap csupaszív alkotójától!

Jelentkezésedet a [email protected] email címre várjuk! 🙏

idn poker slot server thailand
https://mix-parlay.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html https://siji4d.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html https://imba-slot.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html
megasloto