Szobáink örökbefogadókat keresnek!

“Főorvos úr azt mondta, szeretnék, ha a jövő hét második felében, esetleg a jövő hétvégén Máté kiköltözhetne a kórházból a Déméter házba. Ez azt jelentené, hogy onnan járnánk át kontrollokra. És fantasztikus lenne!!”írja Máté anyukája egy facebook bejegyzésében.

Mátéhoz hasonlóan a transzplantációs osztályon kezelt gyerekek és szüleik számára hatalmas lépés, amikor a kórházi szobából átköltözhetnek a Démétér Házba!

A steril, szinte üres kórterem helyett itt színes, kényelmes bútorok, babzsákok veszik körbe a családot, orvosi eszközök helyett játékok töltik meg a polcokat.

Vannak családok, ahol mindkét szülő, sőt a testvérek is a Démétér Házba költöznek, így a gyógyulás első, legnehezebb hónapjaiban mind támogatni tudják a kis beteget 👨‍👩‍👧‍👦

Így van ez Máté esetében is.

“Kezdetben az Orrszarvú apartmanban laktunk, de az négyünknek szűkös lett volna, így mikor a Kenguru apartmanból kiköltöztek, átköltözhettünk ide, ahol már kényelmesen elférünk Mátéval együtt is” – meséli lelkesen az anyuka.

Orrszarvú, Kenguru, Panda, Csiga… – a szobák itt számok helyett egy-egy kedves állatról lettek elnevezve, hogy a pici gyerekek számára is könnyen megjegyezhető és barátságos legyen 🐼 🐴 🐣

A Démétér Ház 14 kis állatkája most 14 nagylelű örökbefogadót keres! 🥰

A járványhelyzet miatt nehéz helyzetbe került az Alapítvány.

Jelentős bevételektől és adományoktól esünk most el. Eddig fejlesztésekre, felújításokra is tudtunk fordítani – most már a napi kiadások fedezése is egyre nehezebb!

Ahhoz, hogy a Ház továbbra is fennmaradhasson, 14 “örökbefogadóra” van szükségünk, akik vállalják, hogy fél- vagy egy éven keresztül támogatják egy-egy szoba fenntartását!

Magánszemélyek mellett ebben a nehéz helyzetben különösen is számítunk céges adományozóink segítségére! Legyen az Te munkahelyed is “családbarát”, a Démétérben lakó családok támogatásával!

Örökbefogadót kereső szobáink: elefánt, cica, ló, orrszarvú, panda, szitakötő, papagáj, kenguru, hangya, pillangó, pingvin, bagoly, tapír, csiga.

Te melyiket választod? 🙃

Részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot a [email protected] email címen!

idn poker slot server thailand
https://mix-parlay.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html https://siji4d.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html https://imba-slot.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html
megasloto