Mire elég 1%?

Az adó 1% felajánlásokból befolyt összeg 2020-ban is elengedhetetlen volt ahhoz, hogy egész évben fenntartsuk és szépítsük a Démétér Házat.

Mi mindenre fordítottuk a támogatásokat?

  • 47 családnak adtuk otthont, biztosítva azt, hogy a szülők folyamatosan gyermekük mellett lehessenek a csontvelő-transzplantáció és a kórházban töltött hónapok alatt.
  • Programokkal színesítettük a hétköznapokat, hogy gyorsabban teljen az idő és a vidámság elterelje a figyelmet a betegségről. Bár a járvány sok mindent eltörölt, a farsangi fánksütést még meg tudtuk tartani, decemberben pedig mindenkinek személyre szabott ajándékot hozott a Télapó.
  • Új tévé készülékeket vásároltunk a szobákba, hogy a bezártság ellenére is legyen szórakozási, kikapcsolódási lehetőség a gyerekeknek és szüleiknek.
  • Megóvtuk a családokat a járványtól. A legyengült immunrendszer miatt különösen nagy figyelmet kellett fordítanunk arra, hogy elkerüljük a fertőzést. Tavaly a szokásosnál is több maszkra és védőfelszerelésre volt szükség ehhez. Tisztító- és fertőtlenítőszerből is jóval több fogyott, ezeket folyamatosan biztosítani tudtuk a családoknak.
  • Vidámmá varázsoltuk a környezetet. Színes virágokkal ültettük be a kertet, a gyerekek számára pedig vidám mintás kispárnák készülnek, amit hazaköltözéskor mindenki magával vihet emlékbe.

Nézd meg a 2020-as évünkről készült infografikánkat is! 😊

A Ház fenntartásához és a kert felújításához idén is nagy szükségünk van adód 1%-ára! 

Köszönjük, ha megajándékozol vele minket 15. születésnapunk alkalmából! 🤗

 

idn poker slot server thailand
https://mix-parlay.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html https://siji4d.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html https://imba-slot.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html