Tündérkertet építenénk a gyerekeknek, segítesz?

3000 ember összefogásával készülhetne Tündérkert a daganatos gyerekeknek, ha elég adó 1% gyűlik össze! Erre már csak csütörtök éjfélig van lehetőség…

Te benne vagy már a 3000-ben? 

Hurrá, nyitnak a strandok, az állatkert, a játszóház! De mi lesz azokkal a gyerekekkel, akik súlyos betegségük miatt ezen a nyáron sehova nem mehetnek? Ha összegyűlik 3000 ember, létrejöhet egy olyan hely, ahol nekik is biztosítjuk az önfeledt gyerekkort. De erre már csak egy nap van.

Most talán te is jobban tudsz azonosulni egy hellyel, ahol a maszk és a fertőzés miatti aggódás a mindennapok része.

Nem volt könnyű kiharcolni, hogy a Szent László kórház területén létrehozzuk A Démétér Házat, ahol a daganatos gyerekek szüleikkel együtt lakhatnak a kórházi kezelések alatt.

Legyengült immunrendszerük miatt számukra a legkisebb fertőzés is életveszélyes, ezért szigorú higiéniás szabályok szerint élnek. Maszkot, kesztyűt, steril ruhát viselnek – és nem csak most, a járvány idején.

Sok helyen már nyitás van. Itt nincs vége a lezárásnak!

Nyitnak az éttermek, állatkertek, mozik, szállodák… a hétköznapi emberek számára lassan visszatér a régi élet.

Ám hiába a lazítások, a Démétér Házban gyógyuló gyerekek még hosszú hónapokig nem mehetnek közösségbe, programokra, a családok nem tervezhetnek nyaralást.

“Ha lenne egy szép játszótér a Ház mellett…” – álmodoznak kis lakóink.

Számukra ez lenne az egyetlen lehetőség a szabadtéri mozgásra, szaladgálásra, önfeledt játékra!

Egy biztonságos hely, ahol mozoghatnak, mászhatnak, ugrálhatnak – és játék közben észrevétlenül erősödhetnek meg a transzplantáció után.

Tündérkertet a kórházba!

“Ha összegyűjtenénk 3000 embert, aki nekünk adja az 1%-át, Tündérkertet varázsolhatnánk a gyerekeknek!” – mondja Sedlák Gabiella, a Démétér Ház program koordinátora.

15 éve adunk otthont a dagantos gyerekeknek és családjuknak. 6 szobával indultunk, ma pedig már 14 apartman, két konyha, játszó- és tanulószoba biztosítja a lehető legjobb körülményeket a fizikai és lelki gyógyuláshoz.

A Ház melletti terület azonban kopár, a régi játszóteret pedig le kellett bontani, mert életveszélyessé vált. A gyerekeknek és szüleiknek most nincs lehetőségük arra, hogy a szabadban is élvezhessék a szép, otthonos környezetet.

Pedig a mozgás elengedhetetlen a legyengült kis betegek teljes felépüléséhez, és a szülők számára is fontos, hogy legyen helyük a pihenésre, feltöltődésre. Ebben lehetnél a segítségünkre!

3000 rendelkezőre van szükségünk ahhoz, hogy valóra váltsuk a gyerekek álmát!

És már csak egy napunk van, hiszen május 20-án lejár a határidő!

Az örömteli gyerekkor a beteg gyerekeknek is jár!

Legyél te is a 3000 adó 1% felajánló egyike, legyél részese a Tündérkert létrehozásának!

FONTOS! Az adó 1% felajánlása nem történik meg automatikusan! Viszont akkor is rendelkezhetsz még, ha az adóbevallásodat már korábban elkészítetted vagy jóváhagytad!

idn poker slot server thailand
https://mix-parlay.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html https://siji4d.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html https://imba-slot.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html