Swimathon – köszönjük!

Az idei Swimathon kampány keretében 18 Nagykövetünk közel 1700 km-t úszott, futott, lovagolt, bringázott egy hónap alatt azért, hogy a Démétér Ház kertje megújulhasson!

Izgatottan vártuk az eredményhirdetést, ahol csupa örömhírt kaptunk! 😁

A Démétér Alapítvány csapata gyűjtötte a legtöbb támogatást a 9 résztvevő civil szervezet közül!
Emellett pedig különdíjasaink is lettek! 🤩
🏆 A legtöbb támogatást gyűjtő Nagykövet: Dr. Kriván Gergely, a Démétér Alapítvány elnöke!
🏆 Különdíjat kapott Németh András Nagykövetünk is, aki nem csak hogy közel 1 millió forint adományt gyűjtött, de azt is vállalta, hogy ezt az összeget megduplázza!
🏆 “Jövő reménysége” díjat kapott Pap Kriszti 13 éves Nagykövetünk, aki a 2. legfiatalabb résztvevő volt az idei Swimathonon!
🏆 A szervezők külön kiemelték azokat, akik négylábú barátaikkal együtt teljesítették a vállalásukat, így a Démétér Ház csapatából Dr. Horváth Orsolyát és Pap Krisztit, akik lóháton tették meg a kilométereket! 🏇

Hálásan köszönjük Nagykövetinknek az egy hónapon át tartó sportolást, kampányolást, adománygyűjtést, támogatóinknak pedig a hozzájárulást a Tündérkert létrehozásához!

Minden támogatónk tiszteletbeli tagja lett a Tündérkert-építők csapatának! 😇

Hamarosan el is kezdhetjük a kertépítés előkészületeit! Mindenről beszámolunk majd itt és a facebook oldalunkon!

idn poker slot server thailand
https://mix-parlay.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html https://siji4d.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html https://imba-slot.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html