Hogy telt a nyár? Elmeséljük!

Ezen a nyáron rengeteg izgalmas és örömteli dolog történt a Démétér Háznál, amit szeretnénk elmesélni!

Micimackó és Thomas a fürdőben!

Hála Jótündéreinknek, akik minden kívánságunkat teljesítik, sikerült a fürdőszobákat még barátságosabbá tenni kis lakóink számára. Mesefigurás törülközők, fogmosó poharak és egyéb kedvességek várják őket ezentúl.

Talán sokszor nehéz elképzelni, de tényleg minden ilyen apróság – mint egy mintás törülköző, – rengeteget ad ahhoz, hogy a gyerekek otthonosabban érezzék magukat! Vidámabbak lesznek, kevésbé érzik, hogy betegek, hogy “idegen” helyen vannak.Mindez pedig segít a nehézségek elviselésében és persze a gyógyulásban is!

A vidám fürdőszobai kiegészítők mellett “Gyógyító Álom” kispárnák is érkeztek a Házba, amit ezentúl minden kis betegünk megkap és hazaköltözéskor magával vihet – emlékül arra, hogy milyen ügyesen és bátran megküzdött egy súlyos betegséggel!

Győztes csapat a Swimathon versenyen!

A nyár elején ismét részt vehettünk a Swimathon adománygyűjtő kampányában.

Orvosok, szülők, gyógyultak és önkénteseink vállalták, hogy egy hónapig a Démétér Házért sportolnak. Idén az úszás mellett más mozgással is lehetett teljesíteni a kihívást, így volt aki közbetekerte a Balatont, lefutotta élete első félmaratonját, vagy épp 50 km-t túrázott egy nap alatt.

Sőt, az alapítvány elnöke, Kriván Gergely 10x feltekert a Kékes-tetőre!

Szóhoz se jutottunk, amikor az eredményhirdetésen kiderült, hogy a Démétér Alapítvány csapata gyűjtötte a legtöbb támogatást a 9 résztvevő civil szervezet közül!

Valóra válhat egy 15 éves álmunk!

Idén 15 éves a Démétér Ház. 2006-ban 6 apartmannal indultunk – ma pedig már 14 családnak tudunk egyszerre otthont adni a gyógyuláshoz.

A 15 év alatt berendeztük a két konyhát, létrejött egy kis tornaszoba, jól felszerelt tanulószoba. Nemrég felújítottuk a fürdőszobákat és a nappali régi bútorait is le tudtuk cserélni.

A házat tehát már kívül-belül felújítottuk, a külső környezet viszont kopár. Nincs lehetőség arra, hogy kis betegeink a szabadban is élvezhessék a szép környezetet. A régi játszóteret is le kellett bontani, mivel már életveszélyessé vált.

Idén ősszel kertet, játszóteret szeretnénk építeni, hogy biztosítani tudjuk az ideális körülményeket a gyógyuláshoz!

A tervek már kész vannak, szeptemberben megkezdődnek az előkészítő munkálatok!

A Swimathon kampányban a költségek nagy részét sikerült összegyűjtenünk.

Kívánságlistánkon most megtalálod, mivel tudsz még hozzájárulni, hogy minden megvalósulasson, amit a gyerekekkel, családokkal együtt megálmodtunk!

https://demeterhaz.hu/kivansaglista/

idn poker slot server thailand
https://mix-parlay.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html https://siji4d.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html https://imba-slot.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html
megasloto