15 év mögöttünk – és előttünk a jövő!

A 2021-es év régóta tervezett álmaink megvalósulását hozta el – éppen a 15. születésnapunkon! 🥳

Ebben az évben visszaemlékeztünk a Démétér Ház alapítására, az első kis lakóinkra, és a 15 év alatt történt változásokra.

🛠 A 2006-os indulás óta már kétszer is bővült a Ház, így ma már 14 apartman, két konyha, tanuló- és játszószoba, tornaszoba biztosítja a beteg gyerekeknek és családjuknak a lehető legjobb körülményeket a gyógyuláshoz.

A küldetésünk azonban nem csupán annyi, hogy lakhatást biztosítsunk: folyamatosan fejlesztjük a Házat és környezetét, hogy minél több féle módon támogassuk a testi-lelki gyógyulást!

🌳 A kert felújítása már régi álmunk volt, ami 2020-ban a járványhelyzet miatt meghiúsult – idén azonban már semmi nem gördíthetett akadályt!

Nyár elején a Swimathon kampány során 20 nagykövetünk futott, úszott, bringázott, nagylelkű támogatóinknak köszönhetően pedig annyi adományt gyűjtöttek össze, amiből ősszel végre megkezdődhettek a munkálatok!

A régi, beteg növények kivágása után tereprendezés és ültetés következett. Idén tavasszal pedig folytatódik majd a virágok, szép zöld gyep telepítése, pihenőpadok és madáretetők kihelyezése, és persze, amit a gyerekek legjobban várnak: az új játszótér!

Pókember és Jégvarázs a Házban! 🤩

A Ház belső tereiben is történtek apró, de fontos változások: kívánságlistán keresztül támogató Jótündéreinknek köszönhetően most már vidám, mesefigurás ágyneműk, törülközők, színes fogmosópoharak várják a gyerekeket a szobákban! A kicsik számára ezek rengeteget jelentenek ahhoz, hogy még inkább otthonosan érezzék magukat!

Vidámság minden helyzetben!

🤸‍♀️ Bár a járványhelyzet miatt továbbra sem tarthattunk nagyobb rendezvényeket, de igencsak vidámra sikerült a Halloween és a Mikulás ünnepség is! Volt sok játék, ügyességi verseny, finom sütemények, éneklés sőt gitár is!
Abban bízunk, hogy lassan minden visszatérhet a régi kerékvágásba, és nem csak a kertavatót tarthatjuk meg tavasszal, hanem ismét lehet farsang, gyereknap, évnyitó, érkezhetnek hozzánk zenészek, bűvészek, önkéntesek 🙂
Mi mindenesetre lelkesen vágunk bele ebbe az évbe, hiszen tudjuk, hogy rengeteg csupaszív ember áll mellettünk az álmaink megvalósításában!
idn poker slot server thailand
https://mix-parlay.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html https://siji4d.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html https://imba-slot.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html
megasloto