3 perc 16 másodperc alatt segíthetsz!

3 perc 16 másodperc – mindössze ennyi időbe telik rendelkezni az adó 1%-ról.

Igen, lemértük 😁

Sőt, videót is készítettünk róla, ami lépésről lépésre végigvezet a felajánlás menetén!

Sajnos, még mindig nagyon sokan elfeledkeznek a rendelkezésről, pedig ez tényleg hatalmas segítség nekünk!

Idén például az adó 1%-os felajánlásoknak köszönhetően megújulhat a kertünk, jövőre pedig egy igazi Meseparkot, fejlesztő kórházi játszóteret szeretnénk létrehozni belőle a daganatos gyerekeknek!

Néhány hasznos információ, mielőtt nekikezdesz:

  • Adó 1% felajánlásodat az adóbevallástól függetlenül megteheted. Tehát ha már jóváhagytad a bevallást, akkor sem vagy elkésve – egészen május 20-ig!
  • Adószámunk: 18256110-1-43, de Démétér Alapítvány névre keresve is megtalálsz minket.
  • A “technikai szám” az egyházaknak adható 1%-ra vonatkozik, ami független az alapítványnak adható 1%-tól. A Démétér Háznak való rendelkezéshez csak a név és adószám mező kitöltésére van szükség!
  • Az elérhetőségeidet nem kötelező megadni, anélkül is érvényes a rendelkezés. Azonban nagyon örülünk, ha mégis megadod, hiszen így később be tudunk számolni Neked arról, hogy mire fordítottuk a felajánlásodat.
  • A civil szervezetnek adható adó 1% felajánlása nem történik meg automatikusan, akkor se, ha egyszer már rendelkeztél a Démétér Alapítványnak! Ezt a pár kattintást minden évben meg kell tenni!
  • Ha érintett vagy a gyereket nevelő szülőknek járó adó-visszatérítésben, akkor is rendelkezhetsz! “Az adó 1+1 százalékára vonatkozó rendelkezés az adó-visszatérítés figyelembe vétele nélkül megállapított adó összegére tehető meg.” https://nav.gov.hu/…/szja…/tudnivalok-reszletesen

Csak pár kattintás, csak 3 perc 16 másodperc.

Az akár most rögtön is beleférhet, igaz? 😉

Itt kezdj neki:

eszja.nav.gov.hu

Ha hasznosnak találtad ezt a cikket, oszd meg másokkal is, akiknek segíthet az adó 1% felajánlásához! Ha pedig máshogy is segítenél, nézz körül, mivel tudsz meglepni most minket a kívánságlistánkon! 🙂 

https://demeterhaz.hu/kivansaglista/

 

idn poker slot server thailand
https://mix-parlay.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html https://siji4d.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html https://imba-slot.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html
megasloto