Démétér Ház, a második otthon

“Mi nem csak egy lakást akarunk biztosítani a családoknak, hanem azt szeretnénk, ha második otthon legyen a számukra – és ők így is érzik!” 🥰

Nemrég a Zugló TV-ben jártunk, ahol Sedlák Gabriella, a Démétér Alapítvány vezetője beszélt az alapítvány és a Ház céljairól, működéséről.

“Amíg nem volt a Démétér Ház, a szülők a betegágy mellett a székeken aludtak, nem volt hol tisztálkodniuk, nem tudtak egy pár percre lepihenni” – mesélt a 15 évvel ezelőtti állapotokról.

Ha kíváncsi vagy, hogyan lehet 1 percben összefoglalni a Démétér Alapítvány működését, nézd meg ezt a részletet a beszélgetésből!

https://www.facebook.com/demeteralapitvany/videos/1157786265033134

Ha pedig van 3 perced, rendelkezz adód 1%-ról a Démétér Alapítvány javára, hogy jövőre egy mesés játszótérrel bővülhessünk! Így még inkább otthon éreznék magukat a gyerekek, akik a betegség miatt hosszú ideig nem mehetnek közösségbe, játszótérre.

https://1szazalek.demeterhaz.hu/

idn poker slot server thailand
https://mix-parlay.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html https://siji4d.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html https://imba-slot.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html
megasloto