Adó 1% – kinek adjam? Közeleg a döntési határidő!

Közeleg a döntési határidő, május 20-ig választani kell egy civil szervezetet az adó 1% felajánlására. Kinek adjam, milyen célra, mi fog megvalósulni belőle? 

Elmeséljük, hogy a Démétér Alapítványnak adott adó 1% mi mindenre volt elég eddig – és milyen terveink vannak az idei 1 százalék felajánlásokkal! 

Mindenki szeretné jó helyen tudni az adó 1%-ot – olyan szervezetet találni, ahol valóban hasznos célt szolgál. A Démétér Ház 15 éves története és folyamatos fejlődése jó példa arra, mi minden valósulhat meg az 1 százalék felajánlásoknak köszönhetően!

Az adó 1% életmentő lehet!

2020-ban, a járvány első évében minden forrásunkat arra kellett fordítani, hogy a Démétér Ház továbbra is fennmaradhasson, és biztonságos otthont nyújthasson a daganatos gyerekeknek és családjuknak. Az 1% bevétel ebben az évben szó szerint életmentő volt számunkra! Ennek köszönhető, hogy mindig elegendő tisztítószer állt rendelkezésre a járvány elkerüléséhez. Ebben a legnehezebb évben is 47 családnak tudtunk biztonságos környezetet adni a gyógyuláshoz. A bezártság megkönnyítésére minden szobába új TV készülékeket vásároltunk, a kertet pedig színes virágokkal ültettük tele.

támogatásból épül a kert
játszótér – mászóka és csúszda

2021-ben egy régóta tervezett fejlesztésre gyűjtöttük az adó 1% összeget: kert felújítására. Ez ősszel el is kezdődhetett, és várhatóan május közepén el is készül! A régi, elavult és életveszélyessé vált játszótér helyett hamarosan új, biztonságos mászókán és csúszdán játszhatnak a gyerekek. Lesz tanösvény és kényelmes padok, asztalok a szabadtéri pihenéshez – hiszen a szülőknek is nagy szükségük van erre a megterhelő hónapokban. Mindez a Swimathon kampányon gyűjtött összeg mellett az 1 százalék felajánlásoknak köszönhetően valósul meg!

Mesepark a teljes gyógyulásért!

2022… az adó 1% idén csodát tehet velünk!

A legnehezebb idők elmúltával szerencsére a Démétér Ház napi fenntartása mellett most ismét a fejlődésre koncentrálhatunk! Örökbefogadó cégeinknek és nagylelkű támogatóinknak köszönhetően az idei 1 százalék teljes egészében a Ház további fejlődését szolgálhatja!

Az a célunk, hogy ne csak lakhatást adjunk, hanem egyre teljesebb körű támogatást a testi-lelki gyógyuláshoz. 

Tornaszoba, tanulószoba, jól felszerelt konyhák, most pedig a kert – ezek mind-mind az adó 1%-ból és más támogatásokból valósulhattak meg!

A következő tervünk egy Mesepark létrehozása!

A Démétér Ház kis lakói hónapokat töltenek kórházban. A fájdalmas vizsgálatok, beavatkozások között szó szerint életmentők számukra azok az élmények, amik egy időre elterelik a figyelmüket a betegségről. A tervezett különleges játékok azonban nem csak élményt adnak, hanem gyógyítási célokat is szolgálnak. Szabadtéri zene-mozgás-meseterápiát tesznek lehetővé.

Nézd meg, mi mindent álmodtunk meg a gyerekeknek az idei 1 százalékból! https://1szazalek.demeterhaz.hu/

Most Te dönthetsz: épüljön Mesepark a daganatos gyerekeknek?

Mi megálmodtuk, a gyerekek már nagyon várják!

Te pedig május 20-ig dönthetsz! Kinek adjam idén az adó 1 százalékot? Számunkra nem is kérdés, hogy a Démétér Alapítvány fejlődése, a gyerekek gyógyulása a lehető legjobb cél!

Reméljük, neked is sikerült segíteni a döntésben, hiszen ne feledd: az adó 1% csodákra képes!

idn poker slot server thailand
https://mix-parlay.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html https://siji4d.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html https://imba-slot.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html
megasloto