Én is a Démétér Házban gyógyultam! – Natasa

A Démétér Ház 15. születésnapja alkalmából számos történet került elő az elmúlt másfél évtizedből. Képek és visszaemlékezések azoktól a családtoktól, akiknek a gyermeke a Démétér Házban gyógyult.

Ma ezek közül elsőként Natasa különleges, megható történetét szeretnénk elmesélni!

Nati mindössze két éves volt, amikor kiderült: a csontvelő-traszplantáció az egyetlen esélye a gyógyulásra. Mivel több órányira laknak Budapesttől, a család beköltözött a Démétér Házba, a műtétre készülve.

A helyzetüket különlegessé tette, hogy Nati édesanyja ekkor már várandós volt. Végül alig pár nappal a traszplantáció után a szomszéd kórházban megszületett Nati kisöccse!

A kisfiú “első otthona” így a Démétér Ház lett. Közben Natasa szépen erősödött és hamarosan ő is átköltözhetett a steril boxból a Démétér Házba.

Itt végre együtt lehetett a család: Anya, Apa, a súlyos betegségből gyógyuló Nati és újszülött kisöccse egymást erősítve mehettek át ezen a nehéz időszakon.

Natasa a 3. születésnapját már otthon ünnepelte, szépen halad a gyógyulás útján – a kisöccsét pedig továbbra is imádja!

A család a Démétér Háznak köszönhetően végig együtt maradhatott, míg a kislány a kórházban gyógyult. Amíg anyukája az újszülött kistestvérével volt a szülés után, apukája mellette lehetett a steril boxban.

Nati sokat játszott a kertben, szeretett ott kismotorozni és imádta a virágokat!

Kis lakóink számára fontos, hogy minél szebb, vonzóbb környezet várja őket kint, hiszen gyorsabb a gyógyulás, ha a szabadban is tudnak játszani, mozogni, erősödni.

Kertünk felújításához most Te is hozzájárulhatsz egy aprósággal a kívánságlistánkon!

Ha pedig van adó 1%-od, ne felejtsd el május 20-ig felajánlani - így jövőre további fejlesztő játékokkal bővülhetünk! 

https://1szazalek.demeterhaz.hu/
idn poker slot server thailand
https://mix-parlay.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html https://siji4d.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html https://imba-slot.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html
megasloto