Körbenéztünk az ambulancián – ezekre van még szükségünk!

Ezen a nyáron felújítjuk az ambulanciát, ami fontos helyszíne kis lakóink gyógyulásának!

A Szent László kórház 1-es épületében – pár száz méterre a Démétér Háztól – működik a szakambulancia.

A súlyos betegség elleni küzdelemnek olyan fontos mérföldkövei zajlanak itt, mint például a csontvelő-traszplantáció előtti kivizsgálás, és ide járnak vissza a gyerekek hosszú évekig ellenőrzésekre, kontroll vizsgálatokra. Itt történik a hematológiai betegségben szenvedő kicsik vizsgálata és gyógyítása is, ami sokszor órákig tartó infúziós kezelést jelent.

Körbejártuk az ambulanciát, és megkérdeztük az itt dolgozó nővéreket, mi mindenre lenne szükségük, mivel tudnánk kényelmesebbé tenni a kis betegek számára az itt töltött időt – számukra pedig a munkát.

Néhány bútorra, berendezési tárgyra már össze is gyűlt a támogatás, amiért rendkívül hálásak vagyunk!

Kívánságlistánkon folyamatosan megtalálhatók azok az eszközök, amiknek a beszerzésével szeretnénk meglepni az itt dolgozókat és persze a betegséggel küzdő kis hősöket!

Nézd meg, mire van még szükségünk!

Mivel ezúttal nagyobb értékű eszközök is szerepelnek a kívánságaink között, így lehetőség van ezeknek a beszerzéséhez 3 500 Ft-os adományjeggyel hozzájárulni. Most például néhány gyors scannerre gyűjtünk, hogy minél gyorsabb és egyszerűbb legyen az adminisztráció, és kevesebb a várakozás.

Minél többet összefogunk, annál hamarabb megvalósulnak ezek az álmaink is!

idn poker slot server thailand
https://mix-parlay.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html https://siji4d.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html https://imba-slot.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html