Így várjuk kis lakóinkat a Démétér Házban!

“Mielőtt beköltöztünk volna a kórházba, körbevezettek minket itt a Házban, így Barnus már ismerte és megszerette ezt a helyet, és nagyon várta, hogy steril boxból végre átjöhessünk ide” – meséli Barnus anyukája.

Kis lakóink számára sok-sok aprósággal igyekszünk még barátságosabbá tenni a szobákat: mesefigurás ágyneműk és törülközők várják őket, amikor beköltöznek!
Minden kis hősünk választhat egy Gyógyító Álom kispárnát, amit a kis kéztörlővel együtt haza is vihetnek – annak emlékére, hogy milyen bátran küzdöttek meg a betegséggel! 🦸‍♀️

“A gyerekek a steril boxban már azt várják, hogy mikor jöhetnek már a Démétérbe” – mondja Sedlák Gabi, az alapítvány vezetője. “Ez egy hatalmas motiváció nekik a gyógyuláshoz, hiszen tudják, hogy itt egy otthonos, vidám környezet és sok játék várja őket!”

Az otthonosság érzéséhez pedig olyan apróságnak tűnő dolgok is rengeteget jelentenek, mint a kedvenc mesehőssel díszített ágynemű vagy törülköző – a kórházi fehér helyett.

Nagylelkű támogatóinknak köszönhető, hogy ilyen környezet várhatja a kis betegeket!

Az adjukössze felületén Te is hozzájárulhatsz ahhoz, hogy a nálunk megforduló évi 40-50 családnak ágyneműket, törülközőket és konyhai eszközöket biztosítsunk!

idn poker slot server thailand
https://mix-parlay.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html https://siji4d.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html https://imba-slot.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html