Akik a Démétér Házért dolgoznak – Móni

„Mikor beköltöztünk a Házba, Móni körbevezetett minket, hogy otthon érezzük magunkat. Óriási lelki támaszt adott abban pillanatban az a kedvesség, amivel fogadott minket.”

A Démétér Ház munkatársait bemutató sorozatunk főszereplője ezúttal a Ház gondoskodó gondnoka, a mindig mosolygós Miszlai Móni! 😊

Nemcsak a ház zökkenőmentes működését tartja szem előtt, hanem szívvel-lélekkel törekszik arra, hogy lakóink otthon érezzék magukat ebben a rendkívül nehéz időszakban 🥰

Képzelje el, milyen érzés lehet szülőként beköltözni egy új helyre, miközben gyermekük életveszélyes betegséggel küzd. Sokan ilyenkor arra gondolnak: „elég egy ágy, elalszunk bárhol, csak a gyerek gyógyuljon meg”.

Azonban a családok gyakran hónapokat töltenek otthonuktól távol, ezért Móni és a Démétér Ház munkatársai azon dolgoznak, hogy ez a ház ne egy szállás legyen a rászoruló családoknak, hanem egy biztonságot és szeretet árasztó második otthon, ami segíti őket a testi és lelki felépülésben.

“Éreztem, hogy jó helyen vagyunk. Örökké hálásak leszünk a Ház munkatársainak, hogy fogták a kezünket életünk legnehezebb időszakában.”

Mónit nehéz lencsevégre kapni, hiszen mindig sürög-forog. Az ünnepségeken előkészíti a süteményeket, átrendezi a nappalit, hogy legyen helye a vendégelőadóknak és a gyerekeknek együtt táncolni, játszani. Virágot ületet, ágyneműt hoz, ügyeket intéz, és mindeközben jövet-menet bárkivel találkozik, mindenkinek van egy mosolya, egy bíztató szava. Móni mindent megtesz azért, hogy akár egy rövid időre is, de kislakóink elfeledjék azt a sok megpróbáltatást, amin a súlyos betegség miatt kell keresztül menniük.

Hálásak vagyunk a gondoskodó, fáradhatatlan munkájáért! 😍

idn poker slot server thailand
https://mix-parlay.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html https://siji4d.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html https://imba-slot.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html