Emlékkönyv – Levi újszülött kisöccsével együtt gyógyult!

„Szeretettel gondoskodtak rólunk, az otthonos és vidám légkör, a játékos programok hamar feledtették Levivel a betegségét. El sem tudom mondani, mennyit jelentett, hogy együtt gyógyulhattam a fiammal.”

Levi betegsége két éves korában kezdődött, hamar kiderült, hogy csak a csontvelő-traszplantáció jelenthet gyógyulást a számára. Anyukája ekkor éppen várandós volt a kistestvérével, aki hamarosan meg is született, így a család a szokásosnál is nehezebb helyzetbe került. Egyszerre kellett Levi mellett lenni a legnehezebb hetekben a kórházi steril szobában, és gondoskodni az újszülött kisöcsiről.

„Az, hogy beköltözhettünk a Démétér Házba, óriási segítség volt. Időm nagy részét Levi mellett töltöttem a kórház egyik steril szobájában, de megnyugtató volt, hogy bármikor átmehetek a Házba Bencéhez. Rengeteg erőt adott, hogy a gyerekek mellett lehetek, támogathatom és biztonságban tudhatom őket.”

Amikor Levi is a Démétér Házba költözhetett, hosszú és nehéz lábadozás következett. A kisfiúnak újra kellett tanulnia járni, és sokat kellett erősödnie, mielőtt a család hazamehetett. A Démétér Házban azonban mindezen együtt, egymást erősítve mentek keresztül, az alapítvány szakmai csapata pedig minden segítséget megadott nekik ehhez!

Levi nemrég ünnepelte a “második születésnapját” – az életmentő transzplantáció hetedik évfordulóját!

Ma már 9 éves, egészséges és boldog kisiskolás, és csak kontrollvizsgálatokra kell visszajárnia. Ilyenkor testvérével együtt mindig örömmel fogadjuk őket a Démétér Házban, hiszen számunkra is a legnagyobb öröm látni a felszabadult, vidám gyerekeket és szülők nyugalmát!

“A delfines fotó épp a transzplantáció után 6 évvel készült. Elküldöm, mert ezen annyira látszik, hogy boldog és egészséges!”

idn poker slot server thailand
https://mix-parlay.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html https://siji4d.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html https://imba-slot.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html