Emlékkönyv – Nati küzdelme!

Kitartásról, erőről, bizalomról rengeteget tanulhatunk azoktól a családoktól, akik a Démétér Házban laknak!

A kis Nati családjának két nehéz élethelyzettel egyszerre kellett megküzdeniük, ám az összetartásuk és töretlen reményük mindenen átsegítette őket!

Nati mindössze két éves volt, amikor kiderült: vérképzőszervi betegsége miatt a csontvelő-traszplantáció az egyetlen esélye a gyógyulásra. Mivel több órányira laknak Budapesttől, a család beköltözött a Démétér Házba, a műtétre készülve.

A helyzetüket különlegessé tette, hogy Nati édesanyja ekkor már várandós volt.

Végül alig pár nappal a traszplantáció után a szomszéd kórházban megszületett Nati kisöccse! Sajnos a szülés alatti komplikációk miatt a kisfiúnak hónapokig rendszeresen kórházi kezelésekre volt szüksége, hogy mozgatni tudja a kezét.

A családnak így egyszerre kellett két gyermekük gyógyulásáért küzdeni!

Mivel a kezelések továbbra is Budapesthez kötötték őket, az újszülött kisfiú “első otthona” a Démétér Ház lett.

Közben Natasa szépen erősödött és hamarosan ő is átköltözhetett a steril boxból a Démétér Házba.

Itt végre együtt lehetett a család: Anya, Apa, a súlyos betegségből gyógyuló Nati és újszülött kisöccse egymást erősítve mehettek át ezen a nehéz időszakon.

Natasa a 3. születésnapját már otthon ünnepelte, szépen halad a gyógyulás útján, szépen nő vissza a gyönyörű haja 🙂  A kisöccsét pedig továbbra is imádja!

A család a Démétér Háznak köszönhetően végig együtt maradhatott, míg a kislány a kórházban gyógyult. Amíg anyukája az újszülött kistestvérével volt a szülés után, apukája mellette lehetett a steril boxban.

különleges testvérpár gyógyulás

idn poker slot server thailand
https://mix-parlay.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html https://siji4d.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html https://imba-slot.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html