Mikulás a Démétér Házban!

Idén is ellátogatott hozzánk a Mikulás!

Az elmúlt két évben a lezárások miatt elmaradt a vidám ünnepség, csak beosont a gyerekekhez a Télapó az ajándékokkal.

Idén azonban újra összegyűlhettünk, és sok-sok önkéntesnek köszönhetően egy nagyon élménydús programban volt része a gyerekeknek!

A Démétér Házban gyógyuló kicsit hosszú időre kiszakadnak a normál életből és a közösségekből, így nagyon fontos, hogy ezeket az eseményeket, élményeket behozzuk nekik a Házba!

Az idei ünnepségen különleges hangszerekkel ismerkedhettek meg a gyerekek, és volt közös zenélés, éneklés is! Köszönjük Enikőnek és Szabolcsnak a vidám zenéket és a hangszerbemutatót!

Majd következett a freestyle foci bemutató: a labdával zsonglőrködő három nagyfiú mindenkit azonnal elvarázsolt! Ráadásul nem csak nézhették, hanem ki is próbálhatták a trükköket a gyerekek! Nabil már évek óta jár hozzánk, és most magával hozta két lelkes tanítványát: Martint és Gábort, akik a Cseppkő gyermekotthonból érkeztek.

A nap fénypontja persze a Mikulás és érkezése volt, akit a kedvenc rénszarvasa is elkísért! Ajándékokat hozott: édességet és plüssfigurákat, és mindenkit megdicsért, hiszen a Démétér Házban csupa jógyerek lakik!

Az édességcsomagokról idén a Gyermekétkeztetési Alapítvány gondoskodott, köszönjük nekik a felajánlást!

Aki a nagy nyüzsgésben egy kis nyugalomra vágyott, a Bluebird Kft önkénteseinek, Fanninak és Lénának köszönhetően csodaszép karácsonyi üdvözlőlapokat készíthetett!

És persze a finom szendvicsek mellett ízletes, egészséges koktélokat kevert állandó önkéntesünk: Szabi, a vitaminkoktél mester!

Hálásan köszönjük Ottó-Mikulásnak, Gábor-Rénszarvasnak és a többi önkéntesnek, akik segítettek megvalósítani ezt a remek programot!

idn poker slot server thailand
https://mix-parlay.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html https://siji4d.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html https://imba-slot.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html
megasloto