Emlékkönyv – Ákos családjával együtt gyógyulhatott!

Elképzelni is szörnyű, milyen érzés lehet szülőként azzal szembesülni, hogy a pár hónapos babának nehéz, életmentő műtétre van szüksége! Ráadásul ehhez az otthontól távoli kórházba kell költözni – hónapokra…

Ákos 6 hónaposan hosszan tartó magas lázzal került kórházba, majd kiderült: egy autoimmun betegség támadta meg az izületeit. Nem volt más választás, csontvelő-transzplantálni kellett az akkor csecsemőkorú Ákost. A beavatkozást a Budapesten található Dél-Pesti Centrumkórházban végezték, amely nagy kihívást jelentett a Pápa mellett élő kétgyermekes családnak.

Ezt a rendkívül nehéz időszakot Ákos és családja úgy vészelte át, hogy a kisfiú édesanyja beköltözött a Démétér Házba, apukája és Ákos 4 éves testvére pedig hétvégente látogatta meg őket. Az édesanya számára ez jelentette az erőt, a feltöltődést a következő hétre.

„Nagy szerencsénk volt, nálunk a nagyszülők is tudtak segíteni. Ha kellett, az egyik nagyi otthon vezette a háztartást, a másik nagymama pedig itt segített nekem a Démétér Házban” – meséli Alíz, Ákos édesanyja.

A Démétér Ház adta lehetőség megsokszorozta a család gyógyító erejét. Szinte minden percben volt egy családtag Ákos mellett, támogatva kis hősünket a súlyos betegség elleni küzdelemben.

“Hálás vagyok mai napig ezért a Déméter Háznak, az érte dolgozóknak, különösképpen Sedlák Gabinak, aki akkor nagyon sok segítséget nyújtott lelkileg is”

Abban az időszakban elképzelhetetlennek tűnt, de a ma már 14 éves Ákos teljesen tünetmentes, országos versenyeken táncol akrobatikus rock and rollt. Ákos édesanyja rendszeresen elhív minket a táncversenyekre. Nincs annál csodálatosabb érzés, mint látni életvidáman táncolni azt a nagyfiút, akinek az életéért szüleivel együtt küzdöttünk.

Ákosékhoz hasonlóan most is évente 40-50 családnak adunk otthont a gyógyuláshoz.

A Démétér Ház fennmaradását és fejlődését támogathatod kívánságlistánk segítségével:

https://demeterhaz.hu/kivansaglistank/

idn poker slot server thailand
https://mix-parlay.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html https://siji4d.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html https://imba-slot.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html