Emlékkönyv – Dóri története

Ma, február 15-én van a Gyermekrák Elleni Küzdelem Világnapja.

Mi mással emlékezhetnénk jobban, mint egy régi kis lakónk visszaemlékezésével!

Olvassátok szeretettel Dóri sorait!

“Mindig hálás leszek annak a sok fantasztikus embernek, akik nap mint nap a gyerekekért dolgoznak! Egytől-egyig angyalok!

Sok év telt el azóta, hogy én is a Démétér ház lakója voltam, de egyetlen nap sem telt el úgy, hogy ne lettem volna hálás, mindazoknak, akik hozzájárultak a ház működéséhez.

Kislányként kerültem kórházba, amikor egy reggel hatalmas véraláfutás jelent meg a szemem alatt és megállás nélkül vérezni kezdett az orrom. Hosszas vizsgálatok után kiderült, súlyos betegség áll a háttérben. A csontvelőmben már csak zsír volt, a vörös és fehérvérsejtek eltűntek. Egy mód volt a gyógyulásra, minél előbb donort kellett találni.

Mindössze huszonöt százalék volt az esélye, hogy a bátyám, Máté megfelel. Mindenki fellélegzett mikor megtudtuk, hogy egyeznek a szövetazonosító antigének. Az örömhír ellenére nehéz időszak várt ránk. Máté csontvelőjét megkaptam ugyan, de a gyógyulás hosszú folyamat volt. Egy műtét során keletkezett tüdővérzés pedig még hosszabbá tette a kórházban töltött időt.

Mégis minden nehézséget megkönnyített a Démétér Ház. A családommal Körmenden éltünk a betegség előtt, így nagyon távol lettünk volna egymástól, én pedig még kislány voltam. A háznak köszönhetően édesanyám mindvégig mellettem lehetett, ami elengedhetetlen volt számomra a gyógyuláshoz. Idővel pedig én is a Démétér Ház lakójává váltam, így nem kellett hetente többször utaznom a vizsgálatok miatt.

Mindenben megkönnyítette a gyógyulást. Rengeteg erőt adott nekem és a családomnak, hogy olyan emberek mellett lehettünk, akikkel támogatni tudtuk egymást a nehéz időkben. Elengedhetetlen, hogy a szülők a gyermekek mellett lehessenek a betegség során. Ez a Démétér Ház nélkül nem valósulhatna meg. Ez a hely minden csodatevőjével együtt életeket ment!”

A Démétér Házban most is évente 40-50 családnak adunk biztonságot, otthont
és lelki támogatást a gyógyuláshoz!
Reményre, kitartásra, és sok vidámságra van szükségünk!
Támogasd kis lakóinkat a Gyermekrák Elleni Küzdelem Világnapján!
https://demeterhaz.hu/kivansaglistank/

idn poker slot server thailand
https://mix-parlay.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html https://siji4d.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html https://imba-slot.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html