Emlékkönyv – Zéti meséje

Igaz mese Zétitől, aki 5 éves korában volt a Démétér Ház Csiga szobájának lakója!

“2021 októberében költöztem be anyukámmal a Démétér házba, és közel 4 hónapot éltünk itt és az osztályon, mire először hazamehettünk. Mivel vidéken élünk, így együtt költöztem fel anyukámmal és végig együtt is lehettünk.

Szinte napra pontosan az ötödik születésnapomon nyílt ki a boksz ajtó és a mai napig a fülembe cseng, ahogy kilépve az ajtón az osztályon dolgozó orvosok és nővérek énekelték nekem a Boldog Születésnapot című dalt.

Az, hogy anyukám végig itt lehetett velem, és apukám is amennyit tudott fenn lakott velünk, nagyon sok erőt adott a gyógyulásban, hisz egy családként tudtunk együtt lenni.

A mai napig második otthonunkként tekintünk a Démétér házra és annak ellenére, hogy miért voltunk itt, csak jó szívvel gondolunk vissza az itt töltött napokra és arra a sok emberre, akikkel itt találkoztunk és ismertünk meg.”

„Mindenkinek kell hogy legyen egy saját barlangja tele drágakövekkel. De legalábbis egyetlenegy saját drágakővel. Egy olyan helynek, ahová nem hatol be a külső fény. Ebben a barlangban nem kell gyakran bemenni. De emlékezni kell rá, nem elfelejteni az oda vezető utat.” (Grigorij Szluzsitel)

idn poker slot server thailand
https://mix-parlay.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html https://siji4d.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html https://imba-slot.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html