Újraindul a Kívánságlistánk – most konyhai eszközökkel segíthetsz!

Újraindul a Kívánságlistánk – most konyhai eszközök beszerzésébe segíthetsz!

A transzplantáció után nagy öröm a szülőknek, amikor a gyermekük étvágya lassan visszatér, hiszen ez is a gyógyulás egyik jele!

Mint minden betegség esetén, itt is elengedhetetlen, hogy a gyógyulás ideje alatt tápláló, finom és egészséges ételeket-italokat fogyasszanak a gyerekek. Édesanya főztje, sütije az otthon hangulatát idézi, nem csak fizikailag, hanem lelkileg is gyógyít, erőt ad, vígasztal!

Mindez persze a szülők számára is fontos, hiszen ez az időszak számukra is embert próbáló. Tesileg-lelkileg borzasztóan kimerítő a napi 24 órás készenlét, a gyermek ápolása, a folyamatos aggódás… Ahhoz, hogy erősek maradjanak és támaszt, biztonságot nyújtsanak a gyermeküknek, nekik is jól kell lenniük – és ehhez egy finom kávé, egy frissen főzött tea vagy meleg leves is rengeteget jelent!

Amíg nem volt a Démétér Ház, a szülőknek gyakran még arra sem volt lehetőségük, hogy egy kávét, teát főzzenek maguknak…

A családok nálunk önellátóak, és a Démétér Ház konyháiban végre mindenki olyan ebédet főzhet, amilyet csak a kis beteg megkíván! De készülnek itt sütemények, legutóbb például isteni finom farsangi fánk!

A Házban lévő két nagy konyha nemcsak a reggeli kávé vagy az otthont idéző finom ebéd miatt fontos, hanem közösségi tér is, ahol a családok együtt lehetnek.

A konyhai eszközöket 14 család használja nap mint nap, így most cserére, pótlásra szorulnak!

Konyhai gépek (kávéfőző, mikró) és kisebb-nagyobb eszközök, lábasok, tányérok, poharak… Kívánságlistánkon összeírtuk, mi mindenre van most szüksége a családoknak!

Lepd meg őket Te is egy kívánság teljesítésével!

Kívánságlista

idn poker slot server thailand
https://mix-parlay.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html https://siji4d.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html https://imba-slot.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html