Emlékkönyv – Litti ajándékai

20 éve traszplantáltuk, most 28 éves ifjú hölgy – ő Litti!

A kislány májbetegség miatti sárgasággal került kórházba. Intenzív osztályon küzdöttek az életéért, majd csontvelő-traszplantációra volt szüksége a teljes gyógyuláshoz.

Litti ma már jól van, 28 éves csodaszép ifjú hölgy lett! Rendszeresen meglátogat minket és támogatja a Démétér Ház működését.

Legutóbb karácsony előtt járt nálunk, és 14 ajándékcsomagot hozott, hogy a Démétér Ház minden kis lakójának jusson játék és édesség!

Nagy öröm számunkra, hogy a Démétér Ház volt lakói örömmel járnak vissza hozzánk, mert a nehéz küzdelem, fájdalmas kezelések ellenére is jó emlékeket őriznek az itt töltött időről.

Littihez hasonlóan sok egykori lakónk beugrik hozzánk időnként, például amikor kontrollra jönnek a kórházba. Mi pedig mindig örömmel és szeretettel fogadjuk őket, hiszen számunkra is erőt ad a mindennapi munkához, hogy látjuk őket felnőni, egészségesen, vidáman! 🙂

 

Idén támogass minket adód 1%-ával, hogy továbbra is olyan körülményeket biztosíthassunk 
a kórházban, ami megkönnyíti a súlyos betegség hónapjait a gyerekek és családjaik számára!

 

idn poker slot server thailand
https://mix-parlay.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html https://siji4d.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html https://imba-slot.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html