Legyen egy Ház!

Amikor 16 évvel ezelőtt létrehoztuk a Démétér Házat, még csupán 6 szobából állt, ahol a kórházban kezelt gyerekek szülei lakhattak a gyógyulás hosszú hónapjai alatt.

Azóta hatalmas fejlődésen mentünk keresztül, így ma már nem csupán otthont, hanem az országban egyedülálló, komplex támogatást biztosítunk a daganatos gyerekeknek és családjuknak!

14 apartman, 2 konyha, tanulószoba, pszichológusfoglalkoztató, játszószoba, tornaszoba, és a tavaly felavatott pihenőkert az új játszótérrel… Túlzás nélkül mondhatjuk, hogy egy CSODA, ami itt létrejött!

Ez persze nem a mi érdemünk, hiszen támogatóinktól és az adó 1%-ból kapott erőforrások nélkül ez az egész nem létezhetne!

A Démétér Házban kapott segítség pótolhatatlan a nehéz helyzetben lévő családoknak, mi pedig már egy ideje gondolkodunk azon, hogyan tudnánk a kórházból való hazatérés után is mellettük maradni.

És hogy mire jutottunk? 

Legyen egy ház!

Egy hely, ahol

  • a gyógyuló gyerekek és családjaik további támogatást kapnak a testi-lelki felépüléshez
  • a család végre újra együtt lehet a hónapokig tartó szétszakítottság után
  • a gyermeküket elvesztő szülők gyászfeldolgozó csoportokban kaphatnak támaszt…

A HÁZ, álmaink háza, már ott vár minket, egy varázslatos helyen – Szanazugon, Békés megyében – de ahhoz, hogy birtokba vehessük, teljesen fel kell újítani.

Nem titok, hogy ennek a háznak a létrejöttéhez ismét hatalmas társadalmi összefogásra van szükség. 

Tudjuk, hogy a jelenlegi helyzetben nagyon sokaknak küzdelmes a családfenntartás, ezért elsősorban adó 1% felajánlásokból szeretnénk összegyűjteni a hiányzó összeget.

Kiszámoltuk: Ha legalább 4000 ember a Démétér Alapítványnak adja az 1%-át, még idén elkezdődhet a terápiás központ kialakítása!

Legyél benne Te is a 4000-ben, rendelkezz még ma a NAV online felületén:

eszja.nav.gov.hu

Adószámunk: 18256110-1-43

A Ház terveiről itt olvashatsz bővebben: https://1szazalek.demeterhaz.hu/

idn poker slot server thailand
https://mix-parlay.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html https://siji4d.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html https://imba-slot.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html