10 okunk van a boldogságra!

Súlyos betegséggel küzdő gyerekek harcát követjük nap mint nap. Rengeteg hullámvölgyet járunk meg a gyermekük életéért aggódó szülőkkel együtt. Időnként sajnos a veszteséggel is szembe kell néznünk… Mégis, legalább 10 okunk van boldognak lenni, és ezt most a Boldogság Világnapja alkalmából meg is osztjuk veletek!

  1. Van Házunk. Olyan, hogy aki ide belép és körbenéz, el sem hiszi, hogy egy kórházban van! Kedves, színes, otthonos.
  2. Tizennégy családnak tudunk egyszerre otthont adni a betegség legnehezebb hónapjaiban.
  3. Van kertünk! Virágokkal, csendes pihenőhelyekkel, kényelmes kerti bútorokkal.
  4. Itt a tavasz, és ezúttal már a gyerekeket egy vadonatúj gyönyörű játszótér várja a Ház mellett!
  5. Csodás munkatársak dolgoznak a Házban, a Házért, a családokért. Gabi, Móni, Erika és Kriszti tanítók, Hanga, Szilvi, András, Vanda… Igazán hálásak vagyunk értük! (Még olvashatsz róluk a következő hetekben! :))
  6. Önkénteseink, akiket név szerint nem tudnánk itt mind felsorolni, de akikre mindig számíthatunk, ha gyors segítségre van szükségünk! Szerelnek, barkácsolnak, takarítanak, játszanak a gyerekekkel.
  7. A járvány háttérbe húzódásával újra tarthatunk vidám programokat a Házban: idén is volt már farsang, és tervezzük az évzáró-gyereknapot! Az utóbbi években ez bizony rettenetesen hiányzott!
  8. Korábbi kis betegeink mosolya, amivel időről meglepnek minket, amikor visszalátogatnak hozzánk, vagy küldenek egy kedves üzenetet, fotót: jól vannak, vidámak, teljes életet élnek!
  9. Vannak álmaink! Nem is akármilyen: egy új terápiás központot szeretnénk kialakítani, hogy hónapok helyett évekig segíthessük a ránk bízott családokat! (Erről itt olvashatsz bővebben: https://1szazalek.demeterhaz.hu/)
  10. És a végére hagytuk a legjobbat: Titeket. A Ti szívből jövő támogatásotok, szeretettel teli üzeneteitek, reményt adó jelenlétetek nélkül sokkal kevesebb okunk lenne boldognak lenni!

Reméljük, Te is találsz legalább 10 okot a boldogságra! 🙂

Boldog Boldogság Világnapját kívánunk!

idn poker slot server thailand
https://mix-parlay.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html https://siji4d.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html https://imba-slot.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html