Emlékkönyv – Csabika, egy újszülött hős küzdelme!

A Csabika életéért való küzdelem már születése előtt elkezdődött, amikor a várandósság alatt kiderült, hogy egy anyai ágon öröklődő immunhiányos betegsége van. Ez azt jelenti, hogy a gyermeknek gyakorlatilag nincs védekező rendszere, így minden apró fertőzés súlyos, akár halálos következményekkel járhat.

steril boxÍgy aztán már a születése előtt megkezdődött Csabika kezelésének megtervezését: felkerült a transzplantációs listára, majd kéthetes korában transzplantálták a kisbabát. Ilyen pici babát itthon még nem transzplantáltak addig.

Az első meghitt, otthon töltött hetek helyett Csabikának és a szüleinek steril körülmények között, az apróság életéért aggódva kellett átvészelniük az első hónapokat.

„Ebben az időszakban teljesen steril körülmények között éltünk. Rám ugyanazok a szabályok vonatkoztak, mint a kisfiamra. Nem mehettem sehová. Szinte karanténban éltem én is hónapokig” – emlékszik a műtét utáni hónapokra Csabi anyukája, Mónika.

A nehéz kezdet ellenére Csabi ma egészséges iskolás kisfiú, és már csak kontroll vizsgálatokra jár vissza Kriván doktor úrhoz.

A súlyos, életveszélyes betegséggel való küzdelem azonban hosszú ideig nyomott hagyott a család életében.

steril box„Sok év után is nehezem hiszem el, hogy a kisfiam egészséges.” – vallja be Csabika édesanyja. “A mai napig van olyan, hogy felhívom Kriván doktor urat egy banális kérdéssel, és ő mindig megnyugtat a válaszaival. Sohasem fogjuk tudni meghálálni azt, amit értünk tettek.”

Csabi anyukájához hasonlóan a legtöbb szülőben a kórházból való hazatérés után is örökbe benne marad a félelem a betegség visszatérésétől – még olyan esetekben is, amikor a gyermek 100%-ig gyógyult a transzplantációnak köszönhetően.

Az ő számukra szeretne a Démétér Alapítvány segítséget nyújtani egy új központ létrehozásával, ahol családterápián, segítő foglalkozásokon vehetnek részt, a lelki sebek gyógyítására, megküzdve a betegség hosszú távú hatásaival.

A Ház már megvan hozzá – a felújítása azonban legalább 80 millió forintba kerül! Szeretnénk ennek a nagy részét az adó 1%-os felajánlásokból összegyűjteni, hiszen ez a rendelkezőknek nem kerül pénzbe, nem kíván anyagi áldozatot a támogatóktól.

Csabikáék és sorstársaik számára a teljes, valóban egészséges élet ígéretét rejti ez a központ!

Támogasd Te is adód 1%-ával!

Rendelkezz még ma online vagy papíron!

Adószámunk: 18256110-1-43

https://1szazalek.demeterhaz.hu/

 

idn poker slot server thailand
https://mix-parlay.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html https://siji4d.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html https://imba-slot.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html
megasloto