Emlékkönyv – Levél Gyurci anyukájától!

Gyurci és családja hosszú hónapokig gyógyultak a Démétér Házban, amikor a kisfiút a kórház transzplantációs osztályán kezelték.

Olvassátok el a levelét, amiben elmeséli, mit éltek meg nálunk életük legnehezebb időszakában, és hogyan segített nekik a Démétér Alapítvány a gyógyulás során!


“Számunkra a Démétér ház jelentette az újraegyesülést, mint sok más családnak is, akik ezt az utat végigjárják. A mi esetünk annyiból volt másabb, hogy Gyurci a transzplantáció előtt is már hosszú hónapokig volt kórházban, külön a kishúgától és az anyukájától!

Amíg a Démétér Házban laktunk, számomra nagyon sokat jelentett az empátia – mind az ott dolgozók részéről, mind a hasonló cipőben járó szülők részéről. A kórház és orvosok közelségéről nem is beszélve!

Ha lenne egy olyan ház, ahol Démétér Ház után is lehetne időt tölteni, ott biztosan hasonló empátia lenne! A szülők meg tudnák osztani egymással a szomorúságukat, aggodalmaikat, de akár az örömüket is, ha éppen jó egy-egy lelet, vagy látják visszatérni a gyermekük régi énjét, erőnlétét, közeledik a teljes gyógyulás.

Nagyon jó volt az is, hogy a gyerekek is játszhatnak egymással, hiszen a saját környezetükből, baráti társaságból hosszú időre kiesnek. Ebben a házban születhetnek új barátságok, a gyerekek és a szülők közt is! 

Nagyon szorítunk, hogy ezt a tervet sikerüljön megvalósítani, hiszen a jövőben a szülők még tovább érezhetik úgy, hogy nincs elengedve a kezük. Hogy van egy biztos pont, ahol mindig biztonságot, támogatást kapnak!

Az új ház és a terv, amiről a levél vége szól, a GyöngyHáz: szanazugi terápiás központunk, ami tavaly ilyenkor még csak álom volt – mostanra azonban megvalósult! 

Ezt pedig nagyrészt azoknak köszönhetjük, akik tavaly adójuk 1%-át a Démétér Alapítványnak ajánlották fel!

Idén is tovább álmodunk: kertet és játszóteret az új központhoz, és még több segítséget még több családnak. Ha ezek megvalósulásának része akarsz lenni, idén add a Démétér Alapítványnak az adó 1%-odat! Szeretettel fogadjuk, és – mint látod -, valóban a megjelölt célokra fordítjuk.

Azért, hogy Gyurcinak és a többi érintett kisgyereknek és családnak még tovább kísérhessük útját a teljes gyógyulásig!


Itt máris intézheted online, az adószámunk alapján megtalálsz minket:

Démétér Alapítvány – 18256110-1-43

https://eszja.nav.gov.hu/app/login/#login

idn poker slot server thailand
https://mix-parlay.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html https://siji4d.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html https://imba-slot.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html